Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beválhat ha csak úgy utazgatok...

Beválhat ha csak úgy utazgatok tömegközlekedéssel és várom h pl mellém üljön egy jó csaj és tudjak vele ismerkedni?

Figyelt kérdés

Pesti vagyok de még sose próbáltam ezt a megoldást viszont modták/láttam h sok jó csaj utazik ezeken a járműveken.

Buliba be szokott jönni ha leülök vhova és várom h odajöjjön egy jó csaj h mondjuk meghívjon egy italra v csak simán beszélgessünk :D

Az a lényeg h ne nekem kelljen odamenni kezdeményezni :D

2013. júl. 20. 21:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
poénból ajánlottam ezeket, ne ülj fel rájuk egyébként (hacsak nem arra van vmi dolgod) gettó környékeken mennek végig
2013. júl. 20. 21:53
 12/38 A kérdező kommentje:

gettó környékeken is lehet jó csajokat találni am, legalábbis amikor olyan helyeken van dolgom ott is szoktam látni :D

am én másik járatokat néztem ki, inkább a belvárosi területekre koncentrálok ahol nagyobb a tömeg , remélem nem vmi dagadt pasi akar majd leülni mellém :DD

2013. júl. 20. 21:59
 13/38 A kérdező kommentje:

10-es: mi másért ülne oda?

ha visszautasít akkor megmondom neki h "akkor meg minek ültél ide b.meg" XDD

2013. júl. 20. 22:00
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
nagyon elvetemült figura vagy kérdező
2013. júl. 20. 22:03
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azért, mert az ülések arra vannak, hogy használják őket, és az illető fáradt??
2013. júl. 20. 22:13
 16/38 A kérdező kommentje:

elvetemült?

erre meg mondanám " h jó akk bocsi.. mindenki tévedhet.." és szomorúan néznék, csak nem fog megverni :D

2013. júl. 20. 22:18
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
inkább buliban ismerkedj, ott nagyobb az esélye, hogy összejön valami, minthogy leszólítasz egy random nőt a metrón, aki leült melléd akármilyen oknál fogva
2013. júl. 20. 22:26
 18/38 A kérdező kommentje:
de ott sokkal szebbeket lehet találni, meg normálisabbak, én nem az ilyen nagymenő bulisokra hajtok :)
2013. júl. 20. 22:27
 19/38 anonim ***** válasza:
57%
nincs az a nő amelyik ne menekülje el előled, miután kiderül hogy így próbálsz csajozni. ez nagyon szánalmas, az élet más területein se lehetsz egy főnyeremény.
2013. júl. 21. 16:22
 20/38 A kérdező kommentje:

ez hülyeség utolsó...

nem a begyepesedetteket kell keresni ;) és nyugi mert a maiak elég barátságosak szval nem aggódom ;)

2013. júl. 21. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!