Beválhat ha csak úgy utazgatok tömegközlekedéssel és várom h pl mellém üljön egy jó csaj és tudjak vele ismerkedni?
Pesti vagyok de még sose próbáltam ezt a megoldást viszont modták/láttam h sok jó csaj utazik ezeken a járműveken.
Buliba be szokott jönni ha leülök vhova és várom h odajöjjön egy jó csaj h mondjuk meghívjon egy italra v csak simán beszélgessünk :D
Az a lényeg h ne nekem kelljen odamenni kezdeményezni :D
Megpróbálom, végül is nincs mit veszteni :)
Am beszélgetni szoktam velük, akkor is ha ők jönnek oda, úgy nem megyek oda h rögtön kimondanám h mit akarok :)
De leginkább megvárom h a csaj jöjjön oda :D Bár ez itt nemtudom mennyire fog bejönni, de buliba, egy este 1-2 csaj mindig odajön ha egyedül vagyok épp :D sőt volt már párszor h utcán is odajöttek beszélgetni :)
esetleg a 37/28-as villamosok valamelyikét
Idétlenkedést félretéve nem hinném, hogy beválik, a legtöbb nő nem vevő az ilyesmire, kezdeményezni meg főleg nem fognak.
köszi :)
de miért pont ezeket ajánlod?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!