Valaki magyarázza már el, hogy most mi történt? :O:D
Pár hónapja egy lány rám írt fészbukkon. Attól a naptól kezdve, mindegy egyes nap beszélgettünk, naponta több órát is. Kb 1-1,5 hónapos minden napi beszélgetés után, történt olyan, hogy 3-5 napig nem beszélgettünk.
Ezután rám írt, hogy miért nem írtam?
Én pedig megkérdeztem, hogy miért nem írt ő? És viccesen megjegyeztem, hogy az ő hibája amiért nem beszéltünk. (Annyira azért már ismert, hogy tudja, hogy mindezt poénból írtam).
DE erre azt válaszolta, hogy nem is tudja miért írt rám, lehet, hogy kár is volt...
Erre annyit mondtam, hogy akkor nem muszáj írni...
Ezek után kitörölt az ismerősei közül. Ez lassan már egy hónapja történt. Nem voltam/vagy szerelmes meg semmi ilyen, szimplán haverként tekintettem rá, és nem értem mi történt most akkor pontosan?
Amúgy én 21/F a lány pedig 17/L
ui: Tudom, rá kéne írjak, hogy megtudjam mi van most... De én úgy vagyok vele, ha ez így jó neki, akkor nekem is:D
Mindössze csak a miértjét nem értem az egésznek:D
Valakinek valami tipp esetleg?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!