Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti érzitek ha tetszetek...

Ti érzitek ha tetszetek valakinek? Csak én viselkedek úgy, hogy még semmi nem történt de máris minden nap azt várom, hogy odajön hozzám és akkor majd lesz valami köztünk?

Figyelt kérdés
Én tökre így vagyok.... Még semmi sem történt sőt nem is tudom, hogy tettszem e neki de valahogy mégis azt várom, hogy a héten összejövünk... (együtt járunk angolra és van egy kis szabadidőnk ahol azt csinálhatunk amit akarunk)
2013. júl. 8. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is ilyen vagyok. Legutóbb még kávézni is elhívott a srác, aztán meg kiderült, hogy még barátnője is van, engem csak havernak tekint. Én meg elképzeltem, hogy milyen jó is lesz, ha még néhányszor kávézgatunk, aztán szépen összejövünk. Erről valahogy gyorsan le kéne szoknom, neked is ezt tudom tanácsolni.
2013. júl. 8. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok :(

ez a két idézet többé kevésbé igaz az ilyenekre mint mi :

"Fáj,hogy ennyire szeretlek,mert ha rád nézek látom,hogy mennyire nem érdekel..."

"Egy nő legnagyobb ellensége véleményem

szerint az álomvilág amiben él.Lassacskán

belebolondul abba,hogy nem ölelheti meg

azt aki álmában már feleségül is vette..."

2013. júl. 9. 02:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok, mikor már varom hogy legyen vmi, elhivjon ide oda, és nem teszi rá jövök hogy nem kellek neki tul késő és megint szomorkodom a saját hülyeségem és vakságom miatt :(
2013. szept. 8. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!