Van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Kb 2 éve beszélgettem vele, 1 évvel idősebb a fiú mint én. Elég jól néz ki, bár nem nagyon ismerem. Utána nem írt rám fészen sem, már én sem, ha rá is írtam, nem akart visszaírni, elhúzódott. Serintetek mit csináljak? Hogy tudnék kezdeményezni? Vagy meddig várjak rá? :D segytség2013. júl. 20. 14:26
2/5 A kérdező kommentje:
OKé, hogy próba-szerencse. De ha próbálnám is, hogyan? Mit tegyek?
2013. júl. 20. 14:29
3/5 anonim válasza:
Mindenképp próbálkozz! ha tényleg kell , légy kitartó.Azt nem írtad hogy csak Facebook-ról ismered, mert úgy elég esélytelen...találkoztál már vele, utcán vagy valahol?
Ha esetleg fogsz akkor mondjuk mosolyogj rá , kacsincs egyet , s írj rá gyakrabban , hogy lássa , igazán érdekled. Ha esetleg van közös ismerősötök , megérdeklődheted, hogy te kellesz neki, mert ha nem, akkor viszont nincs miért erőltetni.
4/5 anonim válasza:
Pasi és busz után nem futunk. Jön a következő.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tippeket! :D Még a barátnőimet is megkérdezem erről.. :D
2013. júl. 21. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!