Mennyire gáz, hogy fiúként régebben ezt csináltam?
Olvastam, hogy lányok kérdezték, hogy ismerkedésnél mennyire zavaró, ha egy lánynak össze van vagdosva a keze. Ugyan ez lenne a kérdésem fiúként. Van egy jó pár heg a jobb alkaromon, és eléggé látszik. Ha ilyet láttok, elítélitek? Lányok, ez mennyire zavar titeket? Más is csinálja/csinálta ezt? Eléggé szégyenlem.
16f
A mi időnkben ha bajunk volt, berúgtunk. Eszembe nem jutott volna vagdosni magam - senki ne állítsa nekem, hogy ez nem divat. Remélem, most már találtál kevésbé káros "lelkisegélyt".
Amúgy szerezz be egy teniszes csuklószorítót, vagy egy bőrpántot.
Őszinén engem nem zavar, ha meg volt rá az oka. De azért van pár ember akit ez zavar, én is csináltam bár nála
m nem tudják mivel a combomon vannak, de nekem már kezd eltünni. Azért kérlek ne csináld minnden rosszból van kiút! Bocsi ha valamit elítam, csak telefonról írok.
Ugyan abban a cipőben járunk... Voltam akkora ökör, hogy én is vágtam magam, de szerencsére nekem halványan látszik csak, viszont sok van
Bárki meglátta, elképedt, és kíváncsiskodott, de nem mondtam nekik semmit
Hát erősen megbántam én is, de már nem tudom visszacsinálni. Viszont én nem szégyellem. Mutatja, hogy honnan indultam, és most hol vagyok
18F
Aki vagdossa magát, az nagy valószínűséggel beszámíthatatlan. Mindegy milyen okból, ez lényegében öncsonkítás, ami nem egészséges dolog.
Ha meglátnám, megszakítanám vele a kapcsolatot.
Ha megvolt rá az oka?! Mégis mire, arra, hogy értelmetlenül vagdossa magát valaki? Ha problémája van, forduljon szakemberhez, rúgjon be, vagy tombolja ki magát elfogadható módon, de vagdosás, vagy öncsonkítás, mégis minek?!
# 16
Nekem is ez a véleményem, hogy ezek a mai kölykök...
Még hogy nem divat?! Régen miért nem volt jellemző ez a fiatalabbak körében és most miért lett az (fiatalabbak körében)? Szerintem egymástól tanulják a hülyeséget.
Kérdésre:
Nem az a gáz, hogy ezt fiúként csináltad, hanem, hogy ezt csináltad.
Többek között a Contactubex nevű gyógyszertárban kapható gél segít a hegek javulását (régebbi hegekét is).
Sziasztok!
Én felnőtt nő vagyok, majdnem egy generációval idősebb, hadd mondjak én is valamit. Ha valaki vagdosta magát, igen, arra következtetek, hogy lelki problémái voltak, hogy valami helyzetet nem tudott kezelni. Megkérdezném, hogy van-e segítsége, hogy jár-e pszichoterápiára. Mert sok év munka önmagadon, hogy megerősödj az élethez. De nagyon megéri! És ha már itt tetted fel a kérdést: lányok szempontjából is megéri, sokat gazdagodsz a pszichotrápiában/csoportterápiában, sokkal jobban fogod tudni kezelni az élet dolgait, mint más, a kapcsolatokat is, mindent.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!