Mennyire gáz, hogy fiúként régebben ezt csináltam?
Olvastam, hogy lányok kérdezték, hogy ismerkedésnél mennyire zavaró, ha egy lánynak össze van vagdosva a keze. Ugyan ez lenne a kérdésem fiúként. Van egy jó pár heg a jobb alkaromon, és eléggé látszik. Ha ilyet láttok, elítélitek? Lányok, ez mennyire zavar titeket? Más is csinálja/csinálta ezt? Eléggé szégyenlem.
16f
össze van vagdosva ergo vágta magát? Hát az leginkább valamilyen komolyabb lelki-dologra utal.
Igazából ha jól tudom, az elég mély vágások el se tűnnek teljesen. Ami valószínű, mivel nekem azóta is megvan a kiskoromban már kb 18? éve szerzett sebem amiért felsikáltam a salakot a lábammal.
Hát nem tudom. Ebben a kutya melegben senki nem bírja hosszúujjúban. :(
Abbahagytam, csak a nyoma ott van. A haverjaim elött szégyenlem, és mondták már, hogy 40fokban minek a pulóver...
de amúgy te ezt valamilyen lelki okból csináltad? Vagy csak mert menő?.. mondjuk én ebben a divatból csinálja dologban annyira nem hiszek, mert ehhez azért kell egy olyan beállítottság, amihez valahogy nem passzol annyi, hogy "hmm aha, ez jó pofának tűnik, na gyorsan szétszabdalom magam"
hát igen egyébként azért gáz, de tény hogy vannak rosszabb napok, végül is most már úgyis tök mind1.. Úgyse se tudsz mit csinálni, lehet még rosszabb ha póló helyett pulcsiban látnak, és még gázzabnak néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!