Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan juthatok el a szexig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juthatok el a szexig a barátommal, akivel már régebben csinaltam?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy egy éves szünetet tartottam vele mert nem voltam biztos, hogy ő kell nekem, Most sem irtam volna neki, de kuldott sms-t nevnapomra es hat onnantol kezdodott el ujbol. 2 hónapig volt a pasim, ezalatt háromszor feküdtem le vele, az első alkalom kocsiban volt. :) Most randira hívott megint de szeretném őt várakoztatni kicsit (kb. 5odik,6odik alkalomig), hogy kitart-e majd mellettem vagy csak szex miatt kellek neki. Tuti fog akarni valamit, Hogy utasitsm vissza hogy az ne tűnjön sértőnek? Léccike segítsetek!!!
2009. jún. 10. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
egyszerűen mondd meg neki, hogy bocsi, de most így egy év kihagyás után nem szeretnéd rögtön.
2009. jún. 10. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát az a helyzettől függ....ha simiz pl akkor finoman vedd el onnan a kezét ahol már zavar,és mondd neki hogy most inkább nem szeretnéd,vagy nem lehet....Sztem ha igazán szeret nem fog megsértődni,ha meg megsértődik akkor vmi nem okés.Most ez attól független hogy előtt jártatok-e és hányszor voltatok együtt.Nem kell minden randin szexelni.Ha pl megjön a mensid és pont akarná,gondolom akkor is vissza kell majd utasítanod.Vagy mondd meg nyíltan hogy egy kicsit szeretnél még várni ezzel.
2009. jún. 10. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A kérdés az,hogy most "ő kell neked"? Ha igen akkor meg ne "várakoztasd" mert azok után ,hogy szakítottál vele biztos ,hogy nem fog még 5-6szor megkérni ha van egy kis büszkesége. 20/F
2009. jún. 11. 10:17
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszaitokat, talan segiteni fog....
2009. jún. 11. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!