Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » (képpel) Szia, tartós kapcsola...

(képpel) Szia, tartós kapcsolatot keresek. Szimpatikus vagyok?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot keresek.

Szeretném megtalálni azt az embert, akire mindenben számíthatok és nem csak a párom, hanem a legjobb barátom is. Akivel testileg és lelkileg is összhangban vagyok, éjszakákat tudunk átbeszélni. Én már csak azt az egy embert szeretném megtalálni akivel, lehet jövőt tervezni és akár egy életet leélni. Szeretem a zenét - zeneművészeti tanárképzőre járok Bp-re és Hévízen lakom - az őszinteséget, a hűséget, a kedvességet, az odafigyelést, és a megértést. Azt kapod, amit adsz. Amit kapok, azt adom. Vannak alapelveim amikhez tartom magam. Nem iszom, nem dohányzom, és nem szoktam bulizni. De kimozdulok. Szeretek sétálni, szeretem a természetet, az árnyékos parkokat. Szívesen mennék színházba, moziba, de nincs kivel... Kedvenc színem a narancssárga, és a fehér. Szeretnék boldog lenni, és a boldogságomat annak a személynek odaadni akit nagyon szeretek. - nagyon tudok szeretni :) :) írj kérlek privátba, köszönöm! :) kép: [link]

2013. júl. 19. 17:36
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
páran kérdeztétek... 22 éves fiú vagyok.
2013. júl. 22. 11:11
 22/44 A kérdező kommentje:
az utóbbi időben 3 lány akart velem lefeküdni. mindet visszautasítottam. én csak azzal a lánnyal lennék így, akivel el tudom képzelni az életem hátralévő részét! szóval ha lehet... :) komolyak írjanak. köszönöm
2013. júl. 29. 13:02
 23/44 anonim ***** válasza:
77%
És mi lesz Frodóval? Nem lehetsz olyan szemét, hogy egy nő miatt dobod! :DDD
2013. júl. 29. 13:10
 24/44 anonim ***** válasza:
91%

Annyira szánalmasak vagytok, hogy arra pazaroljátok az időt, hogy idejöjjetek fikázni a srácot... néha szégyellem, hogy magyar vagyok, mert szinte csak mi csináljuk ezt, legalábbis ránk ez baromira jellemző.

Ha valaki szeretne elérni valamit, amit eddig még nem sikerült és ezt a nyilvánosság elé tárja, mi a reakció?

Hát ez. Feljön néhány patkány mocskolódni, akiknek nem tudom milyen alanyi jogon jár számítógép vagy internet.

Nem kéne ezért elítélni valakit, azt sem, hogy hogy néz ki, tanácsokat lehet adni, az rendes dolog, de amikor ilyeneket olvasok néhány egysejtűtől, mint itt, akkor a gyomrom felfordul.

Amúgy hajrá kérdező, remélem Te is megtalálod, akit keresel! Téged is biztos keres valaki, csak túl nagy a Föld, hogy hamar meg is találjon!

2013. júl. 29. 13:14
 25/44 anonim ***** válasza:

szerintem olyan sorozatgyilkos-szefós a fizimiskád. a linkelt zene viszont jó, sok jó zenéje van a szerzőnek. de ha az utóbbi időben 3 csaj akart veled kú-rni akkor kiszóltam mint lyuk a gödörből... mert nekem mostanában fizetni kell, sajnos... (fiú vagyok, szóval amúgy sem releváns a véleményem)

én ezt imádom:

http://www.youtube.com/watch?v=9olcTJmDphA&list=TLKHMCCkGElic

2013. júl. 29. 13:15
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Te rossz helyen keresgélsz! Egy csomó csaj akar ilyen csendes gyereket magának. Tipikus apának való vagy ránézésre. Nyugis vagy és kiszámítható is és nem lépsz le egy másik nővel. Túl langyos víz vagy egy cicababának, szóval az átlag nők álma vagy abból pedig rengeteg van és nagyon jók is vannak köztük.

Az a baj hogy te azt várod hogy a hegy menjen Mohamedhez.

30F

2013. júl. 29. 16:24
 27/44 A kérdező kommentje:
#28-sal nagyon egyet értek. És azokkal, akiknek ment a pozitív értékelésem. Akik pedig leszóltak előbb bocsátsák közszemlére az ő arcukat. Arc nélkül én is nagyon kemény tudok lenni... de vitába nem bocsátkozom... (nem akarok lesüllyedni hozzátok, hogy aztán a rutinotokkal legyőzzetek :P ) biztos csak irigység. Ezért kaptok még egy képet. Irigykedjetek csak. :) [link]
2013. júl. 29. 17:17
 28/44 anonim ***** válasza:
ezt a pasast már láttam itt
2013. júl. 29. 17:19
 29/44 anonim ***** válasza:
41%
A második képet inkább ne mutogasd. :D
2013. júl. 29. 18:56
 30/44 anonim ***** válasza:
0%
Vigyázz, ha tovább cukkolod a népet felkerülsz napisz*rra xD
2013. júl. 29. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!