Hogyan tudnám felvenni valakivel a kapcsolatot, akit kb egy hete láttam először és valószínűleg utoljára?
Figyelt kérdés
Kint voltam Oroszországban az Universiade-n, főleg a röplabda meccseket követtem figyelemmel.
A helyzet az, hogy a lengyel válogatott egyik tagja nagyon megfogott, úgy értem a külseje. Szimpatikus embernek tűnik, akivel szívesen megismerkednék.
Szerintetek hogyan tudnék vele megismerkedni?
Köszönöm a válaszokat!
18L
2013. júl. 18. 01:09
1/4 anonim válasza:
Keres rá a neten a röplabda lengyel válogatottra és hátha kidobja a képeket igy megtudnád ....de amugy sehogy majd legközelebb jövőre vagy amikor megrendezik a következő ilyet....
2/4 A kérdező kommentje:
A neve megvan, meg pár dolognak utána is tudtam nézni (pl testmagasság, és hasonló számomra lényegtelen információk), de itt megakadtam.
2013. júl. 18. 01:26
3/4 Cyklon válasza:
facebook,twitter... csodákra képes :D
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ott is kerestem, de konkrétan semmire nem jutottam.
2013. júl. 18. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!