Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítenétek olyan embernek,...

Segítenétek olyan embernek, aki valószínűleg csak azért tartsa veled a kapcsolatot, hogy legyen aki segítse?

Figyelt kérdés
Pontosabban van egy haver, akinek 2 éve folyamatosan segítek az informatikába, de szerintem csak azért tartsa a kapcsolatot velem, mert amúgy egy "béna mindenhez". Elég jófej másokkal, velem is, de szerintem csak megjátssza magát -.-" Fogalmam sincs, egyszer amikor rám írt, kért segítséget, én meguntam már, szinte minden nap, vagy második nap van kisebb/nagyobb kérése, valamikor neten, valamikor átmegyek hozzá, és segítek neki. Akkor mondtam, hogy mért mindig csak akkor írsz, ha valami kell, amire azt mondta, hogy mi másért írjak? Ha valamit írok neki, akkor mindig azt mondja "oksa" és sorolja a problémáit azonnal. Nem nagyon vagyok haverkodós, de inkább ne legyen, mint ilyen, azon a véleményen vagyok, mert másik iskolába megyek, ott majd szerzek talán.
2009. júl. 26. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor gyerek voltam, engem is kihasználtak. Ebben nem az a rossz, hogy segítesz, de akkor ne beszéljen ki a hátad mögött, tartson téged barátodnak úgy igazából megjátszás nélkül. Mai eszemmel nem segítenék olyannak, aki folyamatosan kihasznál. Ez egészen biztos. És az a komment, hogy mi másért írjon, arra utal, hogy ő téged nem tart barátjának. A barátság kölcsönös. Ergó ha te kérsz tőle valamit, akkor ő is próbál segíteni. Az ilyen egyoldalú kapcsolatok nem barátságok. Ne hagyd magad kihasználni, mert ha rád kapnak, nem fognak leszállni rólad. Tapasztalat!
2009. júl. 26. 15:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából csak ő használ ki, 6 éves korunkba meg később összekaptunk keményen, meg az egész család, aztán kibékültünk 2 éve (most 16 vagyunk), de elég paraszt a családja is... Hát én mit kértem tőle... szinte majdnem semmit, amúgy ha kérnék tőle valamit, az úgyis kis dolog lenne, és már csak azért is segítene, hogy nehogy rájöjjek, nagyon érzem, hogy így van... -.- Ha visszagondolok, mennyit segítettem... amúgy meg sok mindent mondott a hátam mögött, meg szinte mindenki mond már a mai világba, a kamaszoknál meg ez 100%-ig megszokottnak tekinthető... -.- Sajnos.
2009. júl. 26. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Én segítenék. Sajnos túl jó szívem van.
2009. júl. 26. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem segítenék neki,irassa be magát ECDLre,és tanulja meg a kép kezelését,vagy ne sajnálja már magától azt a kibagzottott időt,és tanulja meg maga! Nekünk sem segített senki,és mégis tudjuk. (Az infó órák alig érnek valamit.)

Szerintem tiltsd le msnről,szakítsd el vele a kapcsolatot. Találjon más "balekot" aki szívathat.

"Mi másért írjak?" Pff... szánalmas.

Ha megint ilyen kérdéssel jön,akkor ne válaszolj neki,hadd főjön a saját levében,pukkassza meg az ideg,kakáld le magasról. Ezerszer jobb havert találsz,aki nem használ ki. (max pénzt kéreget,de azt sem szabad hagyni.)

2009. júl. 26. 20:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Mennyire igazad van utolsó válaszoló... Most fog hívni drága pénzért szerelőt, ami nekem 1 óra lenne, de így járt :) Ha kötekszik törölve lesz mindehonnan, és kész. Ha nem ért a géphez, hív szerelőt, és fizet érte, ennyi :)
2009. júl. 27. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Velem ezt egyetem alatt csinálták a lányok, akiknek nagyon melle és szép arca volt, de esze nem. Annyit mondok, hogy ne hagyd.
2009. júl. 29. 02:18
 7/7 anonim ***** válasza:
*nagy melle
2009. júl. 29. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!