A vegyészmérnöki alapszakot nagyon nehéz elvégezni? én oda jelentkeztem és valószínűleg fel is vesznek de nagyon félek a matektól!
Hova jelentkezel?
Én a BME-VBK-ra járok, és el lehet végezni a matekot, csak tisztességesen készülni kell rá, ha nem tudod korábbról (én tudtam korábbról, mert középiskolában emelt szinten tanultam, de a közepeseknek ezeket nem tanítják).
Amúgy sokkal nehezebbek lesznek a speciális szaktárgyak, szóval én a helyedben nem a matektól félnék.
@8.24
miért hagytad ott a vegyészménrökit? a matek miatt?
Amit ajánlok, hogy megtanulj, az, amit az első is írt.
Sorozatok, határérték, deriválás, integrálás, függvényanalízishez kapcsolódó dolgok.
Hát, a legnehezebbek az ilyesmi tárgyak lesznek, hogy szervetlen kémia, szerves kémia, fizikai kémia, 6 órás laborok, vegyipari géptan, stb. stb. Szóval azok, amik inkább kapcsolódnak a vegyészethez. Ezekhez képest nekem az 1. féléves matek üdítő felszabadulás volt, de hát kinek hogy, azért buktak páran belőle.
(Mondjuk ez csak a BME-n igaz, nem tudom, hogy Debrecenben milyen a tanterv, de gondolom hasonló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!