(képpel) Szia, tartós kapcsolatot keresek. Szimpatikus vagyok?
Komoly kapcsolatot keresek.
Szeretném megtalálni azt az embert, akire mindenben számíthatok és nem csak a párom, hanem a legjobb barátom is. Akivel testileg és lelkileg is összhangban vagyok, éjszakákat tudunk átbeszélni. Én már csak azt az egy embert szeretném megtalálni akivel, lehet jövőt tervezni és akár egy életet leélni. Szeretem a zenét - zeneművészeti tanárképzőre járok Bp-re és Hévízen lakom - az őszinteséget, a hűséget, a kedvességet, az odafigyelést, és a megértést. Azt kapod, amit adsz. Amit kapok, azt adom. Vannak alapelveim amikhez tartom magam. Nem iszom, nem dohányzom, és nem szoktam bulizni. De kimozdulok. Szeretek sétálni, szeretem a természetet, az árnyékos parkokat. Szívesen mennék színházba, moziba, de nincs kivel... Kedvenc színem a narancssárga, és a fehér. Szeretnék boldog lenni, és a boldogságomat annak a személynek odaadni akit nagyon szeretek. - nagyon tudok szeretni :) :) írj kérlek privátba, köszönöm! :) kép: [link]
Ő most lány vagy pasi?
Valaki nézze meg a képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!