Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A sport ennyire megváltoztatha...

A sport ennyire megváltoztathat vmit? Mire véljem a reakcióját?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit,és egyre jobban kezdtek alakulni a dolgok köztünk.Az ismerkedés elején szóba került felszínesen h sportolok, komolyabban nem mélyültünk bele a témába, viszont mióta az egyik randinkon részletesebben tudomására jutott h ez nekem mennyire fontos és h mennyire komolyan veszem(heti 4-5 konditermes edzés),láthatóan hirtelen megváltozott a hozzám való hozzáállása. Komolyan mondom nem értem a felfogását...azóta nem is keres.Nem tudom mire vélni a reakcióját.

Nem tudom mit tehetnék ilyen helyzetben,mivel nekem nagyon szimpatikus, komolyabbat is el tudtam volna vele képzelni.

22/L

2013. júl. 19. 11:07
1 2
 11/18 ivilicious ***** válasza:
9%
biztos nem akar olyan nőt,aki mindg csak azon töri a fejét,hogy hogy diétázzon és mikor menjen gyúrni. nekem se kéne ilyen pasi, hgoy ennyit törődik magával. persze,ne legyen igénytelen,d ez sok.
2013. júl. 19. 11:36
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Jajajajj, mennyi félkegyelmű van itt. "Egy nőnek nőiesnek kell lennie, nem izmosnak". CAN YOU NOT? Ne mondd meg, milyen legyen egy nő, főleg akkor, ha nem is vagy nő. Edzel te rendesen? Gondolom nem.

Figyelj, kérdező, te őszinte voltál vele. Ha valóban úgy gondolod, hogy emiatt lett távolságtartó, szerintem kérdezd meg tőle, hogy zavarja-e a sport, vagy hogy ő sportol-e, meg milyen rendszeresen, hátha kiderül, mi bántja.

Az is lehet, hogy csak olyan beszűkült látókörű, mint a válaszolók közül néhányak, akik szerint egy nő félkilós gyereksúlyokkal táncikálhat csak. MAXIMUM, mert amint megemel 10 kilót, úgy fog kinézni, mint egy férfi. Ez esetben én hagynám a francba, de ha te nem szeretnéd, akkor közöld vele, hogy ha akarnál sem tudnál úgy kinézni, mint egy férfi - szteroidok nélkül legalábbis nem. De ez a kijelentés elmond ezt-azt a nézeteiről, legalábbis szerintem (tehát a nők mániákus irányításának kényszeréről és arról, hogy még biológiából sem figyelt oda kellőképpen, másrészt a sporthoz sem ért). Persze nem mondom, hogy ez az oka, én csak felvázolok több lehetőséget. Azt sem mondom, hogy totál idióta ezekhez. Lehet, hogy csak félreértés, és valójában nagyon kedves srác, csak meglepődött, hogy te ilyen sportos csaj vagy. Persze lehet, hogy olyan látens nőgyűlölő, mint a válaszolók közül sokan.

2013. júl. 19. 11:42
 13/18 Pretty_Fighter ***** válasza:
100%
Nem tudom,de ha ilyen nyomorék,hogy emiatt elmegy,akkor menjen is!!:D És te meg hagyd a francba:) Éljen a sport!:D
2013. júl. 19. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem az lenne a furcsa ha ilyen lánnyal találkoznék aki nekem dobná fel a sportot :D de az biztos h jobban felkeltené az érdeklődésem nem pedig eltávolodnék :) de ahány ember.....
2013. júl. 19. 12:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy megijedt. Ha egy lány sokat sportol, akkor nagyon magabiztos is lesz és talán attól fél, hogy a későbbiekben kevés lenne neked.

Milyen a testalkatod most?

2013. júl. 19. 12:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Neked fontos a sport. Neki ezek szerint nagyon nem, sőt, ijesztő. Akkor érdemes folytatni az ismerkedést?
2013. júl. 19. 13:25
 17/18 A kérdező kommentje:

mindenkinek nagyon köszönöm a választ:) főleg a 12-esnek

15-nek: a felsőtestem már igencsak hasonló,a fenekem is nagyon jól alakul,mivel kondi előtt sem votl lapos,viszont ami nehezebben fejlődik az a vádlim,valamint combra kellene még egy kis tömeget szednem.

2013. júl. 19. 14:01
 18/18 A kérdező kommentje:
meg ugye ez egy verseny fotó,arra pedig mindig nagyon leszálkásítanak, tehát ebből következik h nekem a hasam kicsit párnásabb:) meg kicsit fedettebb a testem,persze nem sok "feleslegre" kell gondolni,csupán tömegelésnél elkerülhetetlen h egy kis zsír fel ne feljöjjön:) bár az igazat megvallva nekem még így tetszik is, nőiesebbenk érzem magam így.
2013. júl. 19. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!