Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleőrülök a hiányába, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleőrülök a hiányába, mit tegyek?!?!

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik,nevezzük L-nek.Egy helyen sportolunk,úgyhogy minden nap találkozunk.Kezdetben nagyon rendes volt velem(mivel vidékiként most kerültem gimibe,így új klubhoz is).Sokat beszélgettünk.Később ez egyre jobban csökkent,majd szinte semmit nem beszéltünk,de nekem még mindig tetszett.

Egy idő után lemondtam róla,elfogadtam a tényt hogy biztos velem van a baj.Pár hónap múlva bár csak pár mondatot de újra kommunikáltunk.Nemrég volt egy közös 3napos versenyünk,ami eszméletlen jó volt.Soha nem beszélgettem és nevettem még ennyit vele,és egyszer-kétszer olyan kedvesnek tűnt,mint aki akar tőlem valami.

Azonban ennek vége lett,a verseny után 2nappal születésnapja volt,de mivel aznap nem találkozhattunk,a barátjával-akivel egy helyen laknak- küldtem egy eléggé jó mínőségű csokit,ami állítólag nagyon tetszett neki.

De ennyi.

Én nem akarom hogy ennyi legyen.Egész napcsak rá tudok gondolni,és rossz érzés hogyha ráírnák,akkor is csak olyan válaszokat ad,mintha le akarna koptatni.

Nem tudom mit csináljak,hagyjam a fenébe,vagy jó 1évnyi tetszés után még mindig várjak rá??

Akik végigolvasták és segítenek azoknak köszönöm.

16/l és 16/f

2013. júl. 11. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarna tőled valamit, már lépett volna ez ügyben. Szerintem ne fuss utána, az olyan megalázó. Legyen méltóságod.
2013. júl. 11. 13:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem dobom el a méltóságomat,mert nem teszek semmi olyan dolgot,csak szimplán kedvelem és egyszer megajándékoztam :)
2013. júl. 11. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is, hogyha benne lennél a kosárkában már nyitott volna feléd.

Éld csak az életed, ha érdeklődik, úgyis megkeres.

2013. júl. 11. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
ne te kuldjel mar csokit is..
2013. júl. 11. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja ő alig lép vmit azt még csokit is küldesz lehet már van barátnője csak te nem tudsz róla
2013. júl. 11. 16:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem embereknek lehet venni születésnapok alkalmával csokit,mert az csak egy kedves gesztus
2013. júl. 11. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!