Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy egy kb 30 éves, nagyon jóképű pasinak, akinek egyébként a sport az élete, nincs barátnője?
Pont a sport miatt nincs? Már 30 felett van 1-2 évvel és egyedüláló már jó ideje, amióta figyelem. Komoly sportoló, évek óta részt vesz futóversenyeken, teljesítménytúrákon, akár extrémeken is, hegyet mászik, szinte minden szabad percében sportol valamit és nagyon jó eredményekkel. Nagyon értelmes egyébként, a látásmódja is nagyon szimpatikus, hasonló mint az enyém, ezenkívül barátságos, vidám, beszédes, a természetet is szereti, jól is néz ki, amolyan álompasi, legalábbis nekem mindenképp.
De vajon mi lehet az oka, hogy még mindig egyedül van? Az, hogy nincs ideje ismerkedni? Vagy talán nem is érdekli annyira a dolog?
Sajnos nem ismerem személyesen, csak ismerősökön keresztül, de ő is itt lakik egy kis településen, ahol én. Igazából az anyukáját ismerem, de csak köszönőviszonyban vagyok vele, a fiával meg aztán semmilyenben. Nagyon szívesen megismerném, de nem tudom, hogyan kelthetném fel az érdeklődését. Elbizonytalanít ez a dolog. Pedig közös téma az biztosan lenne sok, nekem is fontos a sport, szeretek túrázni, biciklizni, imádom a természetet, szóval nagyon hasonlítunk, csak én nem csinálom ennyire komolyan. Az tart még vissza, hogy elég sok a korkülönbség, de mivel 18 felett vagyok és ha már ennyire hasonlóak vagyunk, nem hiszem, hogy esélytelen lenne a dolog.
Nektek mi a véleményetek a dologról? Miért lehet egyedül? Hogyan ismerhetném meg?
Pont a sport az oka. A nők nem tudják elfogadni, hogy miért megy el egy pasi másik pasikkal leizzadni kirohanni a belét, hogy utána mellettük pihenjen csak.
Gondolom ezek szerint lehet vagy 10 év köztetek, felejtsd el.
Volt ilyen ismerősöm, elmondom nála hogy volt.
Ahogy írod Te is az élete a sport volt. Aki nagyon komolyan űzi ezt, annak nem nagyon van ideje ismerkedni, stb. Nem jár el nagyon bulizni, inni egyáltalán nem iszik, stb. A női társaságot, vagy egyáltalán bármilyet a sportolótársakon kívül, igazából lehet, nem is igényli, kiéli magát a sportban. Egy lánynak megtetszett ez a fiú, úgy alakult az élet, hogy eljárt a fiúval és a barátokkal közös túrákra, néha-néha fel-feltűnt ott, ahol a fiú. Aztán egyre többet. Elmondása szerint 7 évébe telt, mire a fiú egyáltalán észrevette. Szóval ennyire csak a sport.
Ma már házasok, szóval esély az van. Azt látom, hogy a fiú soha nem fog felhagyni a sporttal. Már családjuk is van, de ugyanúgy versenyekre készül és versenyeken vesz részt, túrázik, meg mindent amit eddig is, azzal a különbséggel, hogy most már van aki várja haza.
Lehet, hogy bizonytalan a nőkkel kapcsolatban, vagy teljesen aszexuális, nem érez szexuális vágyat.
Önmagában csak a sport szeretete nem elég ahhoz, hogy valaki így viselkedjen, szerintem. Lehet valaki akármennyire fanatikus, attól még normál esetben van libidója is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!