Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A sport ennyire megváltoztatha...

A sport ennyire megváltoztathat vmit? Mire véljem a reakcióját?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit,és egyre jobban kezdtek alakulni a dolgok köztünk.Az ismerkedés elején szóba került felszínesen h sportolok, komolyabban nem mélyültünk bele a témába, viszont mióta az egyik randinkon részletesebben tudomására jutott h ez nekem mennyire fontos és h mennyire komolyan veszem(heti 4-5 konditermes edzés),láthatóan hirtelen megváltozott a hozzám való hozzáállása. Komolyan mondom nem értem a felfogását...azóta nem is keres.Nem tudom mire vélni a reakcióját.

Nem tudom mit tehetnék ilyen helyzetben,mivel nekem nagyon szimpatikus, komolyabbat is el tudtam volna vele képzelni.

22/L

2013. júl. 19. 11:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehet, hogy kreatin szagút izzadsz és ez zavarja?
2013. júl. 19. 11:15
 2/18 anonim ***** válasza:
10%
heti 4-5 konditermezés lány létedre kicsit sok nem gondolod? heti 3 ami normális attól még otthon minden nap kiegészítheted mással de ez nem jó így.Nagyon izmos leszel szerintem ettől ijedt be.
2013. júl. 19. 11:18
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem hinném h ez a probléma állna a dolgok mögött:)

Amúgy meg félre értés ne essék,nem tartozom az izom agyú kategóriába,ettől függtelenül fontos számomra a sport.Lelkileg is sokkal kiegyensúlyozottabban érzem magam, valamint már az alakommal is elégedett vagyok:)

Muszáj volt valamit kezdenem magmmal hiszen nagyon vékony voltam.valljuk be 165 centihez 47 kiló nem vmi sok:D a kondi segítségével viszont felszedtem magamra egy tizest:)

2013. júl. 19. 11:19
 4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) véleményen szerint mgé nem fenyeget a túl izmosság veszélye,bár lehet benne valami h ettől ijedt meg.
2013. júl. 19. 11:20
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mondtál mást is, ami nem tetszett neki, csak te azt hiszed, hogy a sport az oka.
2013. júl. 19. 11:22
 6/18 anonim ***** válasza:
10%

A túlzott sport olyan mint egy drog.

Ha így folytatot izomember lesz belőled...

Lehet, hogy áá te hülye vagy, mondod, viszont ha már ott tartasz hogy izmosabb kezed van mint akivel ismerkedsz akkor már gondok vannak. Észre sem veszed, hogy mennyire el tud szállni az idő. :)

2013. júl. 19. 11:22
 7/18 A kérdező kommentje:

elég jól észlelhető volt a hnagulat váltása,szóval tudom h mire reagált így.

emiatt nekem még nem kell aggódnom:)

[link]

egy ilyen alak valóban olyan szörnyű lenne?:) én örülnék ha már így néznék ki:) szerencsére már egyre jobban hasonlít.

2013. júl. 19. 11:26
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

B.@.szdmeg.

Egy nőnek nőiesnek kell lennie, nem egy izomdarabnak!

Mi a gyengéd nőket kedveljük többségben! :c

2013. júl. 19. 11:29
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

6-os ez butaság.Nem lesz csak hipp-hopp izomember..

Nem hinném,hogy ez a baj.

2013. júl. 19. 11:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a képen lévő csajra fogsz hasonlítani, akkor minden elismerésem a tiéd :)

Szerintem nagyon szexi, ha egy csaj kicsit izmos, és látszik néhány pici kocka a hasán :)

De embere válogtja...

2013. júl. 19. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!