Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Léteznek még olyan fiúk, akik...

Léteznek még olyan fiúk, akik nem isznak alkoholt, nem gépeznek vagy ilyesmi. Egyszóval rendesek? És hol bújkálnak?

Figyelt kérdés
:(
2013. júl. 18. 19:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

"Bocsi, játtékgépre gondoltam :P"

Az teljesen más, az veszélyes is tud lenni. Vannak ilyen beteg emberek akik elgépezik minden pénzüket, hát nekik segítség kell szerintem.

A mondandód többi részére írnám, hogy az ivás nem zárja ki hogy a "rendességet". Az, hogy hűséges vagy az nagyon jó, mert manapság sokan félrelépnek. A másik bántása pedig... Hát az s**gfejség. De szerintem annak alapkövetelménynek kellene lennie, hogy nem bántjuk a párunkat főleg nem mások előtt és viccből sem, plusz nem kefélünk félre.

2013. júl. 18. 20:12
 12/19 anonim ***** válasza:
lottózni fogok ha lesz fizum, szal én már kiestem :(
2013. júl. 18. 20:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Én néha iszok, de játékgépezni egyáltalán nem szoktam. 20/F
2013. júl. 18. 20:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerencsejáték függő vagyok, de rendes srác.
2013. júl. 18. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én, mégsem kellek senkinek!!!!!!!!!! mert nőknek sok gyökér kell, aztán sírj a a szájuk ha dobják őket, sőtt még szórakozóhelyekre se járok

üdv 19/F

2013. júl. 18. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Játékgép? Ki játékgépezik manapság? Milyen társaságban mozogsz, ha csupa ilyen pasival találkozol? Én egy ilyen embert sem ismerek.
2013. júl. 18. 21:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, az utcán is konkrétan rám se néznek a nők, nem is válaszolnak, ha próbálok valahogy beszélgetni velük... Kérdező, fogadjunk, hogy te is levegőnek vennél!
2013. júl. 18. 22:18
 18/19 anonim válasza:
hát biztos nem itt bujkálnak ;)
2013. júl. 19. 19:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Ugyan miért vennélek levegőnek? Ha megszólítanál, akkor biztosan szó nélkül nem mennék tovább.. :)
2013. aug. 4. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!