Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Léteznek még olyan fiúk, akik...

Léteznek még olyan fiúk, akik nem isznak alkoholt, nem gépeznek vagy ilyesmi. Egyszóval rendesek? És hol bújkálnak?

Figyelt kérdés
:(
2013. júl. 18. 19:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Hát a nem gépező fiúkat nem fogod a neten megtalálni,mivel nem gépeznek :D
2013. júl. 18. 19:36
 2/19 anonim válasza:
100%
Gépezni mindenki gépezik szinte. Úgy már más, ha azt mondod, hogy nem GTA-zik, vagy ilyesmi. Amúgy meg igen, léteznek.
2013. júl. 18. 19:37
 3/19 anonim ***** válasza:
67%
A könyvtárban, szívem, a könyvtárban. De a jelek szerint te nem jársz oda. Nem biztos, hogy passzolnátok.
2013. júl. 18. 19:40
 4/19 anonim ***** válasza:
35%
Persze léteznek. Tanyákon laknak, hetente mosdanak és néha megkívánják a szomszéd kecskéjét.
2013. júl. 18. 19:41
 5/19 anonim válasza:
100%

Ismerek ilyet, ráadásul még helyes is. Gépezni ugyan szokott, de antialkoholista, okos. Még párkeresőn se talál barátnőt, mert nem bulizós.

Szerintem az ilyen fiúk nem kellenek a mai lányoknak.

2013. júl. 18. 19:47
 6/19 anonim válasza:
100%
Én sok rendes, néha alkoholt ivó, gépező fiút ismerek.
2013. júl. 18. 19:50
 7/19 anonim ***** válasza:
33%
Férfi, aki egyáltalán nem iszik alkoholt? :D Drága, ébresztőőő!
2013. júl. 18. 19:52
 8/19 anonim ***** válasza:
Általában foglaltak ;) A párom is ilyen, a gépezés hosszútávon nem köti le (szerintem nincs olyan ember, aki egyáltalán nem gépezik, butaság is lenne), alkoholt maximum családi vacsorán iszik, ha megkínálják, egyébként sosem stb. De való igaz, nehéz rájuk találni, mi pl. csoporttársak voltunk. Ne add fel! :)
2013. júl. 18. 20:00
 9/19 anonim ***** válasza:
50%

Most mi a gondod az alkohollal? Én iszok néha lecsúszik egy-egy sör. Alkalomadtán évente néhányszor pedig jó dolog berúgni is. Te nem próbáltad még? Vagy csak rossz tapasztalataid vannak? Amíg nem ittam én se tudtam mi a jó benne. Valahogy eddig egy berúgást sem bántam meg. Másnap sem, mert tudtam hogy baromi jól éreztem magam az este. Hát kivéve amikor nem emlékeztem rá :D na mindegy. Ettől függetlenül rendes srácnak tartom magam.

Mellette szoktam kikapcsolódásként játszani is. Te még nem játszottál számítógépen sose? Vagy csak nem találtad meg a neked való játékot és ezért elutasítod aki néha játszik, mert nem érted mi a jó benne? Most feltenném én is a kérdést, hol vannak azok a lányok, akik szeretnek inni és akár még együtt is tudnánk számítógépezni és mellé nem r*b*ncok hanem nagyon rendesek? Hol bújkálnak?

Az aranyközéputat kell megtalálni mindenben! Nem tudom miért zárja ki az alkohol és a játék azt hogy valaki rendes-e. Vagy csak a végleteket kell nézni? Aki minden második nap kiüti magát a közte lévő időt pedig a gép előtt tölti? Ez tényleg szerintem sem normális. Viszont aki nem enged meg magának egy kis alkoholt, mert valamilyen idétlen oknál fogva elutasítja (ha betegség miatt nem ihat az más) az se normális szerintem. Nem lehet szilveszterkor koccintani egyet, mert ő anti-alkoholista. Na bumm. Nem szereti a játékokat, de csak mert nem látta meg bennük a jót, nem talált olyat ami kikapcsolja az agyát... Na mindegy. Szerintem ezek ellenére rendes vagyok.

2013. júl. 18. 20:00
 10/19 A kérdező kommentje:

Bocsi, játtékgépre gondoltam :P

Én egy rendes lány vagyok úgy gondolom, mert nem iszok nem csalnám a párom jól viselkednék nami a legfontosabb, nem bántanám meg, és viccből sem sértegetném ha ezzel bántom pláne nem munkába mások előtt...

2013. júl. 18. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!