Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez most mire jó, emberek?

Ez most mire jó, emberek?

Figyelt kérdés
Minden 2. kérdés : ronda vagyok, senki se szeret. Vagy miért nincs normális nő/férfi. Segítek nektek hogy ne kelljen kiírnotok ezredszer. Nos fiatal barátaim, nem GYIK-on kell ismerkedni hanem járni a várost a haverokkal. Ismerkedni. Konditerembe menj el, edz és izzadj meg lesz az eredménye, még ha ronda is vagy kigyúrtan jobban elfogadnak. A kulcs az első benyomás! És ehhez kell a külső is ha igényes lányt/fiút akarsz. Szóval miért nem tesztek elkene?!?!

2013. júl. 17. 23:40
1 2
 11/17 anonim válasza:
Mivel az oldal kérdések feltételére készült, nem zavar túlságosan. De a kamu kérdések és a "terhes vagyok"-ok viszon igen .
2013. júl. 17. 23:51
 12/17 A kérdező kommentje:
segíteni próbáltam csak. Mert látom az ilyen kérdéseket és a válaszok 90%-a beszólás, leoltás, maró gúny. De ilyen a fiatalság.
2013. júl. 17. 23:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ez is olyan baromság, hogy ha valaki nem tud párt találni akkor egyből "biztos azért mert ronda vagyok". Én sem tudok párt találni pedig jól nézek ki, csak kb. 20 percen belül halálra sértem az embereket, mert eléggé nyres vagyok. :D Szóval vannak itt még tulajdonságok ne egyből az esztétikumot okoljuk minden miatt.
2013. júl. 17. 23:54
 14/17 anonim ***** válasza:
elgondolkodtató
2013. júl. 18. 00:03
 15/17 anonim ***** válasza:
mindenkinek megvan az oka, miért van itt, miért nincs párja, nem hiszek lenne, két egyforma ha elmondanák, amúgy tévedsz nem a rondaság miatt van N
2013. júl. 18. 00:05
 16/17 anonim ***** válasza:
miert szerinted van normalis no/ferfi? :D :D najo
2013. júl. 18. 00:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azért írogatnak ide, mert egyedül vannak ebben a témában és így próbálnak valahogy beszélni róla. Saját társaságomban is: kéne már egy csaj. Ja kéne tényleg. Akkor menjünk be a városba és próbálkozzunk. Áhh majd később. És akkor ott maradok egyedül, pedig ha van az ember mellet valaki, akkor sokkal könnyebb.
2013. júl. 18. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!