Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet olyankor gondolni, ha a srácnak a baráti körébe olyan emberek vannak, akik lenézik a másikat?
ő is lány,én is lány vagyok.
Tetszett egy srác, de olyan lány haverjai vannak,akik lenézik a másikat. pl:
-Mit nézel?
-Csúnya vagy!
-Úristen,hogy néz ki...
Röhögnek, sikítva mint valami értelmi fogyatékos :D
Ezek szerint a srác is pont ezt 'értékeli'?
Teljesen felesleges lenne minden, annyira ellentétje vagyok:):D
:) Megmosolyogtam közben az egész történetet,arra írtam vigyorgófejet.
Hogy mennyire szánalmas pl: visítani mint egy nem beszámítható . . .
:) erre írtam csak,hogy az ember,mennyire könnyen tud valakiben ennyire csalódni:) Valóban 'viccesnek' gondolom:)
Én őszintén szólva nem értem a kérdést sem egyáltalán.
Most srác, vagy lányok, és kit néznek le, vagy mi van!?!?
Azt hiszem, többszöri átolvasás után, hogy a nőnemű kérdezőnem tetszik egy pasi, akinek ilyen nőnemű barátai vannak...
Hát... erre mondják, hogy madarat tolláról.
Harmadik szépen kivette:D
Igen tetszik egy srác,és lány barátai is vannak, akik ilyen utolsó szánalmas köcsögök:D.
Tisztelet a kivétel.:)
Nekem is egyből az fordult meg a fejemben,hogyha ilyennek közt érzi jól magát,milyen lehet ő...
Tudni sem akarom:D
Én értem a kérdést azt hiszem,de javíts ki kérdező,ha nem jól mondom.Szóval a kérdező lány.Tetszik neki egy fiú akinek olyan baráti köre van akik lenézik az embert.A kérdező meg pont ellentétje azoknak a lányoknak.
A kérdezőnek:Valószínűleg igen,úgymond ezt értékeli,mert azért barátságban hasonló értékrendű emberek szoktak lenni egymással.
Utolsó előtti:
Köszönöm,valóban szépen kiemelted a lényeget, és ezért írtam azt,hogy félreismertem nagyon.
Utolsó kettő: Nagy szavak azért így ismeretlenül.
Fentebb írtam,hogy azért van a sok nevetősfej,mert már 'nevetségesnek' tartom,hogy ennyire félreértettem egy embert,vagy leginkább félreismertem. Nem ilyennek tűnt.
Köcsög?Köszönöm,megtisztelő. Miért is?
De nem a köcsög a megfelelő szó.
Primitív, gyerekes,felszínes inkább így.
Aki hangosan vihog,ha elmegy mellette valaki,hogy 'b*zd+ de csúnyaa'...
Akkor is egy értelmetlen zagyvaság az egész.
Ha a gondolataid is ennyire "összeszedettek", akkor lesznek még problémáid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!