Ez most mire jó, emberek?
Figyelt kérdés
Minden 2. kérdés : ronda vagyok, senki se szeret. Vagy miért nincs normális nő/férfi. Segítek nektek hogy ne kelljen kiírnotok ezredszer. Nos fiatal barátaim, nem GYIK-on kell ismerkedni hanem járni a várost a haverokkal. Ismerkedni. Konditerembe menj el, edz és izzadj meg lesz az eredménye, még ha ronda is vagy kigyúrtan jobban elfogadnak. A kulcs az első benyomás! És ehhez kell a külső is ha igényes lányt/fiút akarsz. Szóval miért nem tesztek elkene?!?!2013. júl. 17. 23:40
3/17 A kérdező kommentje:
ellene* telefonnal nehéz :)
2013. júl. 17. 23:42
4/17 anonim válasza:
Jaja, minden 2. kérdés ilyen, minden 3. hogy ismerkednék, minden 4. valami komplikáció az előbbi kettővel
5/17 A kérdező kommentje:
azért vagyok itt mert szeretek így estefele röhögni az idióta kérdéseken.
2013. júl. 17. 23:44
6/17 anonim válasza:
te is egy ugyanolyan idióta vagy:D
8/17 anonim válasza:
Nem tudom mennyire tudatosult benned az oldal címe: GYAKORIkérdések. Az az oldal célja, hogy akár 100x feltegye mindenki ugyanazt a kérdést, optimális esetben viszont reakciókkal is éljen és megértse a választ.
Engem nem zavar a sok ismétlődő kérdés, ha meg valaki ismerkedni akar, akkor hagy tegye, saját felelősség, semmivel nem rosszabb, mintha az utcán futna bele valakibe.
9/17 anonim válasza:
Engem a négeres kérdések idegesítenek!
De szerintem egy valaki áll a háttérben, és az valami hülye kis tini lehet.
10/17 anonim válasza:
igazad van jót nevettem a kérdéseden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!