Miért vvan ekkora kan többlet az országban, de főleg Debrecenben?
Figyelt kérdés
Ugyanis itt minden lányra jut leglaább 50 kan, ha nem több, ráadásul, ha még a bevándorló néger és arab figurákat is bevesszük a képbe, mivel nagy részük fiú, férfi, így megint csak csökkentek az esélyeima csajoknál, plusz az sem árt tudni, hogy mivel nagyvárosi lányokról van szó, alapból nagyobbak az igényeik, kocsi az alap, amit elvárnak meg a kényelmet a fenekük alá, plusz nyaranta utazgatni mindenhová. Sokan külföldre repülővel utaznak a családdal, na én meg ezt sem tudom megadni nekik egyelőre. Hát hogyan találjak így megfelelő fiatal lányt barátnőmnek?2013. júl. 17. 15:19
14/19 anonim válasza:
enye,tegnap még nem ezt mondtad:O
bár gondoltam hogy van veled valami bibi ha már a kutyámat is hívni akartad az ágyba,de ez van=/
15/19 anonim válasza:
Nincs itt kan többlet csak Te az ici-pici agyaddal valszeg csak a full bombázókat veszed észre!
16/19 anonim válasza:
áhh válogatós vagyok én hozzád más lányok jönnek be... de ha történt ilyen az csak is azért lehetett hogy valami aranyosat is lássak magam előtt ne csak téged :/ :D
na pontozz fel izibe.
17/19 A kérdező kommentje:
6-os az én tapasztalatim azt súgják hogy rendes, jó fiúként nem lehet barátnőt szerezni az én külső adottságaimmal. Aki meg azt hiszi, hogy én a fullos cicababákra hajtok, akkor az téved. Haveroméknak valóban az ilyen cicababák kellenek, de nálam csak az a lány esélyes, aki személyiségre is mutat valamit.
2013. júl. 17. 18:34
18/19 anonim válasza:
Debrecenben tanulok, de Debrecen mellett lakom és azért ezt kikérem magamnak :D Oké, van PÁR lány, aki valóban ilyen, de nem csak ebben a városban, hanem mindenütt, 2-3 negatív tapasztalat alapján külsőségekre menő ribinek titulálsz kb minden debreceni lányt... én a helyedben nem csodálkoznék, hogy nincs barátnőd. -.-" Igen, utaztam külföldre a nyáron de atyaég mi sem áll tőlem távolabb, mint hogy ezt a barátomtól is elvárjam... sem a kocsit. Ha ilyen lányok tetszenek, akiknek alap elvárás a kocsi, utaztatás ezmegaz, akkor szintén csak azt tudom mondani, hogy ne csodálkozz, hogy nincs semmid. Gáz vagy.
19/19 anonim válasza:
utolsó vagyok, utoljára elgépeltem.
*senkid, nem semmid ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!