Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Debrecenben vannak még egyátal...

Debrecenben vannak még egyátalán 19-24 év közötti rendes, kedves, őszinte, hűséges, értelmes, sportos, nem dohányzó, szingli lányok vagy csak én várok el túl "sokat"? 22/F

Figyelt kérdés
Bár szerintem ezek inkább átlagos "elvárások"! És nem említettem egy külsőséget sem. Az a tapasztalat, hogy a mai lányoknak olyan fontos a külső, hogy esélyt se adnak hogy megismerjenek belülről!
2013. júl. 7. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekik is vannak elvárásaik, ahogy neked is. Te nem felelsz meg az övéknek. Kegyetlen az élet.
2013. júl. 7. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de elég hiánycikk a normális és szép nő egyben.
2013. júl. 7. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Vannak, például én. Bár sportos nem vagyok ( nem vagyok kövér de nem sportolok). Azt viszont nem mondom hogy nem számít a külső. Szerintem úgy nem megy ha a felek nem vonzódnak egymáshoz.

22/N

2013. júl. 7. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyiregyről nem jó?
2013. júl. 7. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokat vársz el, ilyen lányok alig vannak, és az a kevés is mind foglalt. Ha nem lennének azok, akkor se jönnének össze alacsony fiúval.
2013. júl. 7. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
19-24 év közti ilyen van de a többi felejtős
2013. júl. 7. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:

a debreceni srác visszatért :D !!

Amúgy igazad van sztem is nagyobb eséllyel indul aki ki van gyúrva és kinéz valahogy az arca, de inkább a tökösségen múlik a legnagyobb mértékben.

2013. júl. 7. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt van a nagy kedvencünk, a debreceni srác. :D Nem úgy volt, hogy pár hete kufircoltál két csajjal?:D
2013. júl. 8. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Hetedik: Aki ki van gyúrva és szépfiú? Ha te egy felszínes, kiszolizott lányt keresel, akkor biztos. Nem értem miért kell általánosítani és siránkozni itt. Ahány lány, annyi ízlés. Egy itt siránkozó pasi vagy biztos nem fogja bevonzani álmai nőjét. Vagy az itt egymást szidó és panaszkodó nemek. "Jajj nincs már normális pasi, jajj nincs már normális lány" blabla. Azok akik panaszkodnak, általában még a lehetőséget sem veszik észre mert lefoglalja őket a saját felfújt problémájuk.
2013. júl. 12. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!