Miért vvan ekkora kan többlet az országban, de főleg Debrecenben?
tudod ki fizetne egy nőnek repülős utat :D az édesapjaék ..
utaztassa őket a lepra.Miféle igények ezek? ha a nőnek nincs kocsija ne is várjon el kocsit szerintem :)
barom vagy
csak mert az ember városi nem lesz anyagias,megköszönném ha nem vennéd alapnak hogy egy fiatal nőnél ezek az elvárások,attól meg hogy nem vagy képes ismerkedni ne másokat hibáztass
elárulok egy titkot:a páromnak nincs kocsija,nem gazdag,sosem vitt nyaralni és mégis szeretem
Amúgy tényleg így van:DD
Elmegyek akárhova, akármerre nézek csak kolbászparty van:D
3-mas vagyok:
nem néger,szép hófehér ember,nem magas,alig 170cm,ehhez meg kb85 kiló és ez nem izom rajta,ez mellé még kocka is,így idegbajt kapok a játékaitól(a farkáról annyit hogy szerinte 18cm,szerintem inkább 14)
ne téveszd össze a szerelmet a külsőségekkel,azért vagyok vele mert kedves,vicces,aranyos,gondoskodó,lehet vele hülyülni és jó a kisugárzása,de gondolom nincs annyi eszed hogy megértsd hogy miről szól egy kapcsolat
Hát nem tudod? Idén Debrecenben rendezik a nemzetközi kan konferenciát.
"Hát hogyan
találjak így megfelelő fiatal lányt barátnőmnek?"
Majd a barátnőd keres magának lányt ha akar.XD
Én faluban lakom, az életet nagyvárosban el sem tudnám képzelni. A sok plázacica... :) Nem az én világom.
Visszatérve a kérdésre, szerintem unatkoznak, ezért vannak ilyen sokan. Azon én is csodálkozom, hogy miért éppen Debrecenből vannak olyan sokan.
Meg hát a mai világban alap a "csak a pénz" és "mindent a külső" felfogású lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!