Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vvan ekkora kan többlet...

Miért vvan ekkora kan többlet az országban, de főleg Debrecenben?

Figyelt kérdés
Ugyanis itt minden lányra jut leglaább 50 kan, ha nem több, ráadásul, ha még a bevándorló néger és arab figurákat is bevesszük a képbe, mivel nagy részük fiú, férfi, így megint csak csökkentek az esélyeima csajoknál, plusz az sem árt tudni, hogy mivel nagyvárosi lányokról van szó, alapból nagyobbak az igényeik, kocsi az alap, amit elvárnak meg a kényelmet a fenekük alá, plusz nyaranta utazgatni mindenhová. Sokan külföldre repülővel utaznak a családdal, na én meg ezt sem tudom megadni nekik egyelőre. Hát hogyan találjak így megfelelő fiatal lányt barátnőmnek?
2013. júl. 17. 15:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%

tudod ki fizetne egy nőnek repülős utat :D az édesapjaék ..

utaztassa őket a lepra.Miféle igények ezek? ha a nőnek nincs kocsija ne is várjon el kocsit szerintem :)

2013. júl. 17. 15:22
 2/19 anonim ***** válasza:
érdekes :D
2013. júl. 17. 15:23
 3/19 anonim ***** válasza:

barom vagy

csak mert az ember városi nem lesz anyagias,megköszönném ha nem vennéd alapnak hogy egy fiatal nőnél ezek az elvárások,attól meg hogy nem vagy képes ismerkedni ne másokat hibáztass

elárulok egy titkot:a páromnak nincs kocsija,nem gazdag,sosem vitt nyaralni és mégis szeretem

2013. júl. 17. 15:23
 4/19 A kérdező kommentje:
Na igen, de miért is szereted? Mert ultra helyes, magas, izmos vagy épp néger, vagy csak nagy a farka. Remélem érted a lényeget. A városi csajok felszínesek, engem a külsőm miatt utasítaank el, még a dagadt lányok is. úgy, hogy egy kisvárosi lánynak meg falusinak meg érdekes mód én helyesnek számítok. Na ezek után etesssetek azzal, hogy a lányok nem felszínesek meg nem a külsőre,pénzre mennek!
2013. júl. 17. 15:26
 5/19 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg így van:DD

Elmegyek akárhova, akármerre nézek csak kolbászparty van:D

2013. júl. 17. 15:28
 6/19 anonim ***** válasza:

3-mas vagyok:

nem néger,szép hófehér ember,nem magas,alig 170cm,ehhez meg kb85 kiló és ez nem izom rajta,ez mellé még kocka is,így idegbajt kapok a játékaitól(a farkáról annyit hogy szerinte 18cm,szerintem inkább 14)

ne téveszd össze a szerelmet a külsőségekkel,azért vagyok vele mert kedves,vicces,aranyos,gondoskodó,lehet vele hülyülni és jó a kisugárzása,de gondolom nincs annyi eszed hogy megértsd hogy miről szól egy kapcsolat

2013. júl. 17. 15:34
 7/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudod? Idén Debrecenben rendezik a nemzetközi kan konferenciát.

"Hát hogyan

találjak így megfelelő fiatal lányt barátnőmnek?"

Majd a barátnőd keres magának lányt ha akar.XD

2013. júl. 17. 15:34
 8/19 anonim ***** válasza:
nálatok úgy van, itt sajnos fordítva, az országban itt jut 1 férfira a legtöbb nő, itt ebből van többlet N
2013. júl. 17. 15:35
 9/19 anonim ***** válasza:

Én faluban lakom, az életet nagyvárosban el sem tudnám képzelni. A sok plázacica... :) Nem az én világom.

Visszatérve a kérdésre, szerintem unatkoznak, ezért vannak ilyen sokan. Azon én is csodálkozom, hogy miért éppen Debrecenből vannak olyan sokan.

Meg hát a mai világban alap a "csak a pénz" és "mindent a külső" felfogású lányok.

2013. júl. 17. 15:36
 10/19 anonim ***** válasza:
26%
ki volt olyan bátor hogy lepontozott?
2013. júl. 17. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!