Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nagyvárosi lányok miért...

A nagyvárosi lányok miért ilyen lekezelőek, flegmák, érzéketlenek (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint a lányok többsége nem vevő arra, ha leszólítják őket, aki mégis igen, az vagy párkapcsolatban él vagy nem akar senkit most. Fura, de valahogy ezért nem találok rendes lányt, de már bele is fárdtam a leszólítgatásokban, így csak fészbukon tolom inkább, de ott meg még bunkóbbak, mint személyesen a városban. Szóval valahogy sehol sem jó ismerkedni lányokkal, nem nyitottak rá, nem vágnak kedves arcot, többnyire fapofájuk van és nem is szeretnek ismerkedni (tisztelet a ritka kivételnek, mert persze volt, akivel egész jól eldumálgattam és nem bánt úgy velem, mintha egy rakás sz@r lennék)

2013. júl. 16. 14:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

akkor örülök, hogy nem feleslegesen reagáltam :)

a normálisakat észre vesszük, azt aki normálisnak képzeli magát már más kérdés.... van jó pár ismerősöm, akik azt hiszik milyen rendesek, milyen jófejek közben szégyellném magam ha én olyan lennék mint ők. Más szemében a szálkát is, a magukéban a gerendát sem veszik észre, közben azt hiszik ők tökéletesek. Sokan sok mindent hisznek magukról :D pl én néha azt hiszem tudok türelmes lenni ^^

Még ha kevés is de vannak normális emberek, na őket nem lehet nem észrevenni szerintem :D (a normális pasik nekem is mindig kitűntek + nem egy nem kettő pasi vesz észre, hogy úúú egy rendes csaj, tehát szerintem akinek ilyen igényei vannak, azok mindig észreveszik az ezt kínáló embereket.)

2013. júl. 16. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!