Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ilyen, hogy...

TrogerJoe kérdése:

Miért vagyok ilyen, hogy sosincs szerencsém?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy 15 éves férfi vagyok,ne úgy képzeljetek el mint egy mai fiatalt mert eléggé komoly vagyok,nem akarom részletezni miért de kapizsgálom hogy mi az az élet.Mindegy,ez lényegtelen.Az a helyzet hogy egy lány felkeltette a figyelmem aki a tesóm barátnője,mert valószinüleg bejövök neki.És az a helyzet hogy mindig ott rontom el az egészet,hogy aki felfigyel rám mint ő attól én többet akarok,és lehet hogy ő nem.És elkezdek neki papolni a komoly dolgokról ami biztos untatja,mert nem ezt az oldalamat ismerte meg,a vicces,humoros énemet ismerte meg.A csillagjegyem:Rák.Olyan válaszokat kérek ami hasznos.Köszönöm előre is:)

2013. máj. 19. 22:33
 1/7 A kérdező kommentje:
És én tisztelem a nőket,lehet ez a baj,fogalmam sincs mi lehet,annyi az egésznek a lényege hogyha felfigyel rám egy lány akkor és nemtudom semmibe nézni
2013. máj. 19. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:

"15 éves férfi vagyok"

Édesjóistenem...Én meg egy 25 éves fiú vagyok :D

2013. máj. 19. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is az tűnt fel ami az elsőnek :)
2013. máj. 19. 22:36
 4/7 anonim válasza:
Há én is rák vagyok és volt már hasonló tapasztalatom. A rákok mindig így járnak sajnos
2013. máj. 19. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:

2-es lájkoltalak.

Én meg egy 23 éves lány vagyok.

2013. máj. 19. 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor fiú,most nem mindegy?
2013. máj. 19. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem szemétkedni akartunk.

Amúgy szerintem a hozzáállásodon kellene változtatni. Próbáld meg egy kicsit lazábban venni az életet mert 15 éves létedre nem kell a világ összes terhét a hátadon cipelned. A korod béli lányok nem fogják szeretni, ha egy 20-23 éves bölcsességével oktatod őket.

2013. máj. 19. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!