Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy nekem sosincs szerencsém?
próbáld meg mindezt megbeszélni vele! mond meg neki h felnőttek vagytok már és h te szeretnél családot vagy legalábbis olyan párt aki mindig veled van és számíthatsz rá! persze tedd hozzá h szereted, de legyetek többet együtt, meg csináljatok programokat mert neked így nem jó!
Remélem megoldódik és fel tudod nyitni a szemét!
Drukkolok
Szia!
Probáljátok megbeszélni a dolgot, de ha az elején is sokat dolgozott és igy jöttél össze vele, akkor tudtad mire vállalkoztál!
Én is sokat szenevdtem a pasik terén, mig rá nem bukktantam a mostani páromra!Igaz 11 év korkülönbség van köztünk, de ő legalább megbecsül, és szeret!
Köszönöm a válaszokat.Amugy mikor összejöttünk nem dolgozott ennyit csak mostanság változott a dolog.Én is ott dolgoztam ahol ő szoval tudtam és tudom mi a szitú.Közben és sajnos munkanélküli lettem,mert elküldtek.Leépités mint mindenhol.Most meg sajnos közbejött nekem egy betegség ami elég rossz.Igy még nehezebb.Na és ő meg nem tud mit kezdeni azzal hogy én beteg vagyok és nem tudja elhinni,hogy nekem bajom van.Ő meg kicsit megfázik egész nap nyavalyog.
Beszélni vele még arra sincs ideje,mert mindig mindent csinál és neki ezer dolga van csak ép rám nincs ideje és a kettőnk kapcsolatára.Mi ketten elmenni valahová hát azt nem lehet,mert ő nem ér rá.Pedig jól ki kéne osztanom,hogy tudja hányadán állunk.Azt hiszi minden rendben van és így ő jól elvan.Amúgy mi még nem lakunk együtt.Ezért is rossz,mert tényleg alig látom és akkor is ő mindent csinál ha náluk vagyunk én meg csináljak amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!