Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan koptatnátok le egy lányt?

Hogyan koptatnátok le egy lányt?

Figyelt kérdés
Egy aranyos, mosolygós lány, aki tetszik is nektek valamenyire, mert egész csinos végül is (nincs vele semmi baj), randira hív (nem ismeritek a csajt, csak egyszer csak odamegy, beszélgetni kezd, aztán azt kérdezi "lenne ledved valamikor meginni egy kávét velem?"). De van barátnőtök. Mit mondtok neki?
2013. júl. 16. 14:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Én a lány vagyok ebben a felállásban, tetszik egy pasi, tudom, hol dolgozik, oda tudnék menni, csak félek a visszautasítástól és, hogy mit fog gondolni rólam, vagy hogy hogyan koptat le , ha van valakije...
2013. júl. 16. 14:38
 12/16 anonim válasza:
De ha nem mondasz nemet a barátnőd miatt, talonba tennéd szegénykét.
2013. júl. 16. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
miért olyan nehéz megmondani az igazat? Az a legtisztább. Vagy titokban el akarsz menni vele randizni, de úgy hogy ne legyen megsértődés késpbb ha kiderül a dolog?
2013. júl. 16. 14:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy tetszel neki, gondolatolvasó vagy?
2013. júl. 16. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Ki lenne az az érzéketlen tuskó, aki röhögve mesélné a haverjainak, hogy egy csaj randira hívta? Ne legyél már buta, mindenkinek jólesik, ha tetszik valakinek, senki nem fog ezért kiröhögni... szerintem egy próbát megér.

1. Ha van barátnője, tetszel neki, de normális, akkor finoman visszautasít - nem veszítettél semmit.

2. Ha van barátnője, tetszel neki, és tapló, akkor randizni fog veled, esetleg hülyíteni fog (nyilván ez akkor áll fent, ha hosszabb ideig randizgattok), aztán kiderül, és elküldheted a bánatba - nem veszítettél semmit

3. Ha nincs barátnője, tetszel neki, akkor összejöhettek - bingó

4. Ha nincs barátnője és nem tetszel neki, vagy van barátnője és nem tetszel neki, akkor visszautasít - nem veszítettél semmit

Azt hiszem, több lehetőség nincs. A lényeg, hogy akármi van, nem veszíthetsz, de nyerhetsz azzal, ha kezdeményezel. :)

2013. júl. 16. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:

nyaralni voltam , most értem haza...mondom én

és hol voltál? nő

7 évig voltam, egy kicsit hosszúra nyúlt.

ÖÖÖÖ...izé...ilyen sokáig voltál a tengerparton? :) nő kérdi.

nem, szegeden voltam, javarészt magánzárkában...!

2013. júl. 16. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!