Hogyan koptatnátok le egy lányt?
Ki lenne az az érzéketlen tuskó, aki röhögve mesélné a haverjainak, hogy egy csaj randira hívta? Ne legyél már buta, mindenkinek jólesik, ha tetszik valakinek, senki nem fog ezért kiröhögni... szerintem egy próbát megér.
1. Ha van barátnője, tetszel neki, de normális, akkor finoman visszautasít - nem veszítettél semmit.
2. Ha van barátnője, tetszel neki, és tapló, akkor randizni fog veled, esetleg hülyíteni fog (nyilván ez akkor áll fent, ha hosszabb ideig randizgattok), aztán kiderül, és elküldheted a bánatba - nem veszítettél semmit
3. Ha nincs barátnője, tetszel neki, akkor összejöhettek - bingó
4. Ha nincs barátnője és nem tetszel neki, vagy van barátnője és nem tetszel neki, akkor visszautasít - nem veszítettél semmit
Azt hiszem, több lehetőség nincs. A lényeg, hogy akármi van, nem veszíthetsz, de nyerhetsz azzal, ha kezdeményezel. :)
nyaralni voltam , most értem haza...mondom én
és hol voltál? nő
7 évig voltam, egy kicsit hosszúra nyúlt.
ÖÖÖÖ...izé...ilyen sokáig voltál a tengerparton? :) nő kérdi.
nem, szegeden voltam, javarészt magánzárkában...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!