Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan koptatnátok le egy lányt?

Hogyan koptatnátok le egy lányt?

Figyelt kérdés
Egy aranyos, mosolygós lány, aki tetszik is nektek valamenyire, mert egész csinos végül is (nincs vele semmi baj), randira hív (nem ismeritek a csajt, csak egyszer csak odamegy, beszélgetni kezd, aztán azt kérdezi "lenne ledved valamikor meginni egy kávét velem?"). De van barátnőtök. Mit mondtok neki?
2013. júl. 16. 14:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy van barátnőm
2013. júl. 16. 14:27
 2/16 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szívesen, mert ez csak kávé. hozhatom barátnőmet is?
2013. júl. 16. 14:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
"Aranyos csaj vagy, de van barátnőm, akit nagyon szeretek, szóval ne haragudj, de nem."
2013. júl. 16. 14:30
 4/16 A kérdező kommentje:
És mit gondolsz a lányról, sajnánod, vagy nem akarod, hogy kínosan érezze magát, vagy majd röhögve elmeséled a sztorit a barátaidnak?
2013. júl. 16. 14:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Randira hív? Szerintem csak ezzel csak óvatosan...egyrészt ez nem biztos, hogy randi és a visszautasítással kissé hülyének tartana téged és beképzeltnek is! Én is sokszor hívtam már kávézni embereket, mert szerettem a kávét és ennyi! Ha randira hívok valakit akkor kimondom, hogy randi..randizzunk itt és itt...szóval ne vegyél készpénznek egy semmitmondó kávézást!
2013. júl. 16. 14:32
 6/16 anonim ***** válasza:
:D ha ezt a helyzetet nem tudod magadtól megoldani, akkor nem fogod sokra vinni az életben.
2013. júl. 16. 14:33
 7/16 anonim ***** válasza:
"Bocs, de van barátnőm :)"
2013. júl. 16. 14:33
 8/16 anonim válasza:

Én azt, hogy nagyon aranyos vagy, és szívesen meginnék veled egy kávét, de sajnos most barátnőm van...

Szerintem ez kevésbé megbántó, persze, nem is röhögöm ki a haveroknak...

2013. júl. 16. 14:37
 9/16 anonim ***** válasza:
"10 centis farkam van."
2013. júl. 16. 14:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia. Megnézed a farkamat?
2013. júl. 16. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!