Szerintetek gáznak számít ha az idei VOLT és Balaton Soundon összesen 5 lányt dugtam meg akiknek már a nevét sem tudom?
Figyelt kérdés
Haverom kb 10et volt olyan is amelyiket mindketten. 5 még szerintetek belefér 2 fesztiválba? Legjobb barátnőm azt mondta hímr*banc vagyok legjobb barátom meg hogy pacsi. Mondjuk az a megérzésem, hogy a kommentálok közül a lányok fel lesznek háborodva a fiúk meg azt mondják, hogy jól tettem.2013. júl. 16. 14:16
31/35 anonim válasza:
A belgak kis betu. Es a magyarok is.
20 evesen meg nem erettsegiztel?
32/35 anonim válasza:
A 10-et nem értem már, nem is volt annyi nap kb :D Szerintem nem gáz amúgy, maximum az, hogy annyira nem válogatottál, hogy még a nevüket se jegyezted meg..
34/35 anonim válasza:
Az lenne az igazi, ha ezután 5 lánynak fizetnél tartásdíjat. megértemelnéd! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!