Szerintetek gáznak számít ha az idei VOLT és Balaton Soundon összesen 5 lányt dugtam meg akiknek már a nevét sem tudom?
Figyelt kérdés
Haverom kb 10et volt olyan is amelyiket mindketten. 5 még szerintetek belefér 2 fesztiválba? Legjobb barátnőm azt mondta hímr*banc vagyok legjobb barátom meg hogy pacsi. Mondjuk az a megérzésem, hogy a kommentálok közül a lányok fel lesznek háborodva a fiúk meg azt mondják, hogy jól tettem.2013. júl. 16. 14:16
11/35 anonim válasza:
miért lenne gáz?!
de valószínű ők sem emlékeznek már a nevedre...sőt arra se, hogy te hanyadik voltál...:D
12/35 anonim válasza:
Jajj már gyerekek, én is voltam a Soundon, és nem kell bemutatni a csajokat, ha ezt akarják akkor miért a fiú a szemét??
Szó szerint szétteszik a lábukat, és mit kéne csinálni egy fiúnak???
Haza szaladni...szánalmasak vagytok...
És nem igénytelen csajok ők, csak simán ribizlik, és igénylik a szexet, ennyi.
13/35 A kérdező kommentje:
Képzelem a kommentálok felének életében volt kb. ennyi azért írnak ilyeneket:) A másik felének aki meg azt mondja menőzni akarok akkor miért gyakori kérdéseken menőznek névtelenül? lol
2013. júl. 16. 14:26
14/35 anonim válasza:
Nem mondta senki hogy a pasi szemét lenne. De az a gáz h ezt ide kiirja. Én is d.gtam egy jót ma reggel, és?:D
15/35 anonim válasza:
És azt megtudod mondani ,hogy amíg segg részeg voltál téged hány srác dugott meg? Csejem Fiú XD
16/35 anonim válasza:
Nem gáz, jóltetted én irigyellek:) 23f
17/35 anonim válasza:
az ilyen fesztiválokon több a mocskos ku*rva mint egy holland prosti negyedben.:D csak vigyázni kell mert kitudja hányan lökték már meg előtted.
18/35 anonim válasza:
Biztos hogy csajok voltak hisz nem is emlékszel rájuk meg szerintem kamu az egész !
19/35 anonim válasza:
fiatal vagy ennyi, amíg nem bántod vele meg a másikat, hanem egyszerűen ő is csak élvezi addig ok
20/35 anonim válasza:
Igen, gáz, ha igaz.
Normális kapcsolatról meg fogalmad sincs, egy gyereket nem tudnál felnevelni és kérdéses, meg tudnál-e adni bármit a feleségednek majd, amit férfi megadhat.
eléggé szánalmas. mit mondanál a gyerekednek, ha megkérdezi tőled, miről szól az élet? azt mondanád, hogy tuctuctuc hejj, fesztivál csajok, szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!