Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáznak számít ha...

Szerintetek gáznak számít ha az idei VOLT és Balaton Soundon összesen 5 lányt dugtam meg akiknek már a nevét sem tudom?

Figyelt kérdés
Haverom kb 10et volt olyan is amelyiket mindketten. 5 még szerintetek belefér 2 fesztiválba? Legjobb barátnőm azt mondta hímr*banc vagyok legjobb barátom meg hogy pacsi. Mondjuk az a megérzésem, hogy a kommentálok közül a lányok fel lesznek háborodva a fiúk meg azt mondják, hogy jól tettem.

2013. júl. 16. 14:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
86%
Nem gáz, jól tetted. Ha pasik lennék, én is megdugnék minden csajt, aki hagyná.
2013. júl. 16. 14:46
 22/35 anonim ***** válasza:
pacsi! Szerintem jól tetted! Ha viszont megerőszakoltad őket, akkor szégyeld magad! :) de ahogy ismerem a nőket, nem kellett erőszakhoz folyamodni. Hatalmas nagy ribik vannak. Te meg egy klasszis csatár voltál: kihasználtad a ziccereket :D pacsi!
2013. júl. 16. 14:47
 23/35 anonim ***** válasza:
Jól tetted(már ha igaz amiket itt leírtál), így kell! Erről szól az élet.
2013. júl. 16. 14:52
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Helyesen tetted. A fesztiválozásnak ez is az egyik lényege, hogy minél több csajt cserkésszél be. Csak így tovább. A többi válaszadóval ne is törődjél, mert savanyú nekik a szőlő. (Y)
2013. júl. 16. 14:52
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozz el azon barátom hogy mielőtt rámásztál a csajokra addig mennyien megrakták már őket aznap.
2013. júl. 16. 14:55
 26/35 A kérdező kommentje:
3 belőlük nem is magyar volt, hanem Belgák. Külföldiek úgy jönnek fesztiválozni ami ott történik ott is marad. Meg kb. Magyarok is mindenki ezen az elven van aki tud egy kicsit is élni. 20/F vagyok azt nem írtam oda az elején:)
2013. júl. 16. 15:01
 27/35 anonim ***** válasza:
hogy sikerűlt lefeküdnöd velük?Milyen szitubol adódott a szex?Sátorba?:)
2013. júl. 16. 15:07
 28/35 anonim ***** válasza:

Egyik felem azt mondja, hogy fúj, de a masik meg respect.

Annyi okádék nő van, még inkább te teszel szívességet nekik. A tartás már régen el van veszve. Ennyit érnek a nők is és ebben nincs semmi természet ellenes. Te csak add meg nekik, ami jár :-)

2013. júl. 16. 15:08
 29/35 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Menj máshova egot növelni :D.
2013. júl. 16. 15:39
 30/35 anonim ***** válasza:

a soundon én is voltam, de én csak egy csajt szedtem fel, de azt napi 8szor!!!! megpakoltam...

vasárnapra már fájt mindene, és úgy ment, mint akinek beszorult vmi...:)

2013. júl. 16. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!