A lányok miért az ilyen fiúkat szeretik? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Facebookon néztem a tevékenységeket hogy miket írnak ki egyesek itt egy kép róla [link] A kérdésem az a lányok miért az ilyen agyoniskolázott idegbeteg fiúkért vannak oda?:( A normális fiúkért miért nincsenek? Talán mert ők jobban néznek ki?O.o2013. júl. 15. 21:50
1/10 anonim válasza:
változtasd meg a neved Rostos Rodolfóra, akkor neked is lesznek barátnőid.
Örülök hogy segíthettem ^^
2/10 anonim válasza:
Hát nem tudom melyik lány áll egyáltalán szóba ilyen paraszt emberekkel, de egészségükre, engem aztán nem érdekel. :D
L/17
3/10 anonim válasza:
Mert arra hány csaj írt kommentet? Egyet se látok.
4/10 anonim válasza:
Nem, a lányok nem az ilyen csávókat szeretik, hanem az olyanokat mint Barney Stinson.
5/10 anonim válasza:
Pfúj. Egyikkel se jönnék össze az 100. És amennyire ismerem a bmőimet, ők se. 16L
6/10 anonim válasza:
hát engem egyáltalán nem érdekelne, hogy hogy néz ki, de én ilyen paraszttal tuti, hogy nem járnák. persze kell az, hogy egy kicsir rosszfiú legyen, ezt szinte minden lány szereti, de csak egy kicsit nem túézásba, de egy bunkó paraszt ne legyen, az olyanokat utálom. én inkább a normális pasikat szeretem 17/L
7/10 anonim válasza:
Ha lenne ilyen ismerősöm a FB-on, már nem lenne.
8/10 anonim válasza:
Hidd el apám, pár áv és fordul a kocka. Ezeknek a gyerekeknek 18 évesen gyerekük lessz. Ott hagyják a sulit....... jön a kérdés: Mos mi legyen. Munkát kell keresni..... nem talál:)... szánalom állást kap, ami le töri a szarvát. Vagy munkanélküli lessz. Ott a gyerek stb, majd jön a pia, pia, pia és ez már nem buli iszogatás....... Alkoholizmus. Piás, csóró, semirevaló férfivel egy értelmes nö se foglalkozik. Hidd el...... Tanulj, ismerkedj olyan emberekkel akik komolyan veszik az életet. Lehet hogy ez a 4-5 év az övék..... de a többi 30-40 a tiéd. >>>Tapasztalalt
9/10 anonim válasza:
Ez cigány nem? Gondolom a cigány lányok vannak az ilyenért oda és a hasonló értelmi szinttel rendelkező lezüllött fehérek. Miért foglalkozol vele? Te sem éreznéd magad jól ilyen p**sákkal.
10/10 anonim válasza:
A lányok elsősorban a kőgazdag,sportkocsis pasasokért vannak oda. Ha nem lógnak bankok a zsebedből, és nincs fekete Bömösöd, emberszámba se vesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!