Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok szeretik a vékony...

A lányok szeretik a vékony fiúkat? És a csontvázakat?

Figyelt kérdés

Hali,

17 éves vagyok, 185cm magas és 54kg körül. Gyakorlatilag az anorexia határán ingázom, de félre ne értsetek nem hánytatom magam vagy bármi, nagyon is szeretem az ételeket plusz még sütni-főzni is. Sajnos genetikai okai vannak. A csontvázzal nem tudom mennyire túloztam el a helyzetet, mert öltözködéstől függ mennyire tűnök annak: rövidnadrágban és pólóban tényleg úgy mutatok, de amúgy egész normálisan nézek ki. Szerencsémre az arcomon nem igazán látszik a dolog, még 10/8 pontot is kaptam rá lányoktól csak szemüveges is vagyok. Ha hajlandó vagy kép alapján is ítélkezni felettem akkor küldök privátba.

Kíváncsi vagyok a válaszokra, mert nem ez a legszokványosabb férfiprobléma. :D

2013. máj. 22. 20:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Van aki igen.
2013. máj. 22. 20:34
 2/24 anonim ***** válasza:
Hát ezt megnézném.
2013. máj. 22. 20:35
 3/24 anonim ***** válasza:

genetikai okoktól nem olvastam tovább

igaz vannak genetikai határok, de nem olyanok, hogy valaki 54 kg legyen férfi létére, ráadásul 185cm hez

NEM ESZEL ELEGET! erre a nyakamat rá merném tenni valamint arra is, hogy szar kajákat eszel

olyan nincs, hogy valaki nem tud tömegelni, csak enni kell valamint edzeni sem árt ha nem zsírt akarsz

2013. máj. 22. 20:36
 4/24 anonim ***** válasza:
Én is csontváz vagyok, sokszor megkaptam a lányoknál, hogy hízhatnék, de nem akadályozott semmiben, ha kellett valaki mindig találtam.
2013. máj. 22. 20:37
 5/24 anonim ***** válasza:
9%
Nekem nem tetszenek a csonti fiúk. Az indiai modellek újabban zsírtablettával hízlalják magukat. Szedj azt, ha zavar.
2013. máj. 22. 20:37
 6/24 anonim válasza:
mivel a magasságod jó, igy nem vagy teljesen hátrányos helyzetben
2013. máj. 22. 20:38
 7/24 anonim ***** válasza:
zsírtabletta? na mészt te a pi'csába
2013. máj. 22. 20:39
 8/24 anonim ***** válasza:

küldjél képet na..:D ha 10/8 vagy nem ehetsz rossz..

amúgy én nem szeretem a csontvázfiúkat..:/:/ meg mert tömegben többet nyomok nálad..és ez gáz..

2013. máj. 22. 20:41
 9/24 A kérdező kommentje:

Navorskinak igazat adok, tényleg nincs meg a rendszeres meg egészséges kaja, Pocak lázadozna nálam is + lusta könyvmoly vagyok ha igazán őszinte akarok lenni.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2013. máj. 22. 20:42
 10/24 anonim ***** válasza:

Azokat szeretik ám nagyon.

Viszont ha csak 1 kg-al is több vagy mint az indexed akkor vesztettél INSTANT

2013. máj. 22. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!