Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok szeretik a vékony...

A lányok szeretik a vékony fiúkat? És a csontvázakat?

Figyelt kérdés

Hali,

17 éves vagyok, 185cm magas és 54kg körül. Gyakorlatilag az anorexia határán ingázom, de félre ne értsetek nem hánytatom magam vagy bármi, nagyon is szeretem az ételeket plusz még sütni-főzni is. Sajnos genetikai okai vannak. A csontvázzal nem tudom mennyire túloztam el a helyzetet, mert öltözködéstől függ mennyire tűnök annak: rövidnadrágban és pólóban tényleg úgy mutatok, de amúgy egész normálisan nézek ki. Szerencsémre az arcomon nem igazán látszik a dolog, még 10/8 pontot is kaptam rá lányoktól csak szemüveges is vagyok. Ha hajlandó vagy kép alapján is ítélkezni felettem akkor küldök privátba.

Kíváncsi vagyok a válaszokra, mert nem ez a legszokványosabb férfiprobléma. :D

2013. máj. 22. 20:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ez a szemüveggel viccelődő gyerek nagyon bolond. :D A hypsterek csak azért élnek a bolygónkon, hogy a szemüvegeseken gúnyolódjanak...:)
2013. máj. 25. 14:05
 22/24 anonim válasza:
Kontaktlencse csak jobban elrontja a szemedet. TAPASZTALAT.
2013. jún. 1. 21:48
 23/24 anonim ***** válasza:
A kontaktlencsétől nem lesz gyengébb a szemed, tapasztalat... :D Attól, hogy neked még "romlásban" volt a szemed, amikor hordtad, még nem a lencsétől lett rosszabb.
2013. jún. 7. 19:00
 24/24 anonim válasza:
Küldesz képet? Úgy könnyebb lenne megmondani...
2016. febr. 16. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!