A lányok szeretik a vékony fiúkat? És a csontvázakat?
Hali,
17 éves vagyok, 185cm magas és 54kg körül. Gyakorlatilag az anorexia határán ingázom, de félre ne értsetek nem hánytatom magam vagy bármi, nagyon is szeretem az ételeket plusz még sütni-főzni is. Sajnos genetikai okai vannak. A csontvázzal nem tudom mennyire túloztam el a helyzetet, mert öltözködéstől függ mennyire tűnök annak: rövidnadrágban és pólóban tényleg úgy mutatok, de amúgy egész normálisan nézek ki. Szerencsémre az arcomon nem igazán látszik a dolog, még 10/8 pontot is kaptam rá lányoktól csak szemüveges is vagyok. Ha hajlandó vagy kép alapján is ítélkezni felettem akkor küldök privátba.
Kíváncsi vagyok a válaszokra, mert nem ez a legszokványosabb férfiprobléma. :D
Nekem kifejezetten soha nem jöttek be a vékony pasik, de ez nem azt jelenti, hogy a kövérek igen, nekem inkább az izmosabb pasik jöttek be mindig, de nem téma, ha van egy kis felesleg. Nem kellett, hogy kigyúrt legyen, de azért cérnahuszár sem. Nekem ez a zsánerem, szerencsére meg is találtam az ilyen küllemű társat, megfelelő belső értékekkel.:)
Viszont vannak akiknek pedig te vagy a zsánere. Ez teljesen egyénfüggő, hogy kinek a pap, kinek a papné.:)
"csak szemüveges is vagyok."
Na innentől felejtheted el a dolgot ÖRÖKRE. Ez a dolog a lúzerság fő jelképe és ezzel meg leszel béklyózva mindörökké.
Hááát, a csontikat nem csípem, mert az etiópiai szegény gyerekek jutnak róla eszembe... (ha nagyon csontváz).
Az durva, hogy 54 kg vagy, én 18 éves lány vagyok, 171 cm és 57 kg :D
Szeritem vmi egészséges módon kéne híznod.
Köszönöm a többi választ is, az utolsó kettő a kedvencem.
A szemüveg dolgot csak azért írtam bele mert konkrétan volt olyan lány aki szinte könyörgött, hogy csináltassak kontaktlencsét.
Az etiópos dolog meg haláli :'D
Én is 54 kilo vagyok. 164 centihez...
Huh, hát durva lehet.
Nekem sose jöttek be a nagyon vékony fiúk, inkább a mackós típust szeretem, akihez hozzá lehet bújni, belefúrni magam a mellkasába és eltűnni a karjaiban. Párom is mackós alkat és imádok hozzá bújni, ő 196 cm és 100 kg.
"aki szinte könyörgött, hogy csináltassak kontaktlencsét. "
Ehhez jobb ha hozzászoksz, mármint ha anélkül jól néznél ki.
Nagy szemétség, ha ilyen rabiga örök viselésére vagy kárhoztatva. Aztán jönnek a hypsterek meg a neoliberálok és azzal gúnyolódnak, hogy olyat hordanak ami nem is kellene nekik amit bármikor levehetnek mintegy éreztetve, hogy "nekem lehet neked viszont NEM te lúzer"
Az... :D Én 188 cm és 70 kg vagyok és így érzem magam csontváznak! :D
De ha így jó neked, akkor ne aggódj... amúgy próbáld meg leküzdeni azt a genetikai problémádat, és akkor szuper leszel! :)
Szia!
Én őszinte leszek, nem szeretem, ha egy fiú vékony. Sokkal jobban szeretem a sporosabb testet.
Viszont kíváncsi lennék rád, szívesen mondok véleményt! :)
én 175cm körül és 48kg
Nekem is mondják, hogy hízhatnék.. de nekem se megy...
De azért ahogy én fel vagyok öltözve rajtam nem nagyon látszik :D
Melegítő + kapucnis pulcsi próbáld ki:D
Nyugi velem is szóba állnak a lányok és nem csak a márkás sz*r farmer kell ha netán azt hordanál.. én spec. utálom a farmert fel sem tudom venni.. na mind1 nem térek el a témától azért próbáld ki, amit mondtam :D (és ha találsz 1 jó hízókúrát majd küldd el :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!