Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok szeretik a vékony...

A lányok szeretik a vékony fiúkat? És a csontvázakat?

Figyelt kérdés

Hali,

17 éves vagyok, 185cm magas és 54kg körül. Gyakorlatilag az anorexia határán ingázom, de félre ne értsetek nem hánytatom magam vagy bármi, nagyon is szeretem az ételeket plusz még sütni-főzni is. Sajnos genetikai okai vannak. A csontvázzal nem tudom mennyire túloztam el a helyzetet, mert öltözködéstől függ mennyire tűnök annak: rövidnadrágban és pólóban tényleg úgy mutatok, de amúgy egész normálisan nézek ki. Szerencsémre az arcomon nem igazán látszik a dolog, még 10/8 pontot is kaptam rá lányoktól csak szemüveges is vagyok. Ha hajlandó vagy kép alapján is ítélkezni felettem akkor küldök privátba.

Kíváncsi vagyok a válaszokra, mert nem ez a legszokványosabb férfiprobléma. :D

2013. máj. 22. 20:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten soha nem jöttek be a vékony pasik, de ez nem azt jelenti, hogy a kövérek igen, nekem inkább az izmosabb pasik jöttek be mindig, de nem téma, ha van egy kis felesleg. Nem kellett, hogy kigyúrt legyen, de azért cérnahuszár sem. Nekem ez a zsánerem, szerencsére meg is találtam az ilyen küllemű társat, megfelelő belső értékekkel.:)

Viszont vannak akiknek pedig te vagy a zsánere. Ez teljesen egyénfüggő, hogy kinek a pap, kinek a papné.:)

2013. máj. 22. 20:43
 12/24 anonim ***** válasza:

"csak szemüveges is vagyok."

Na innentől felejtheted el a dolgot ÖRÖKRE. Ez a dolog a lúzerság fő jelképe és ezzel meg leszel béklyózva mindörökké.

2013. máj. 22. 20:44
 13/24 anonim válasza:

Hááát, a csontikat nem csípem, mert az etiópiai szegény gyerekek jutnak róla eszembe... (ha nagyon csontváz).

Az durva, hogy 54 kg vagy, én 18 éves lány vagyok, 171 cm és 57 kg :D

Szeritem vmi egészséges módon kéne híznod.

2013. máj. 22. 20:46
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi választ is, az utolsó kettő a kedvencem.

A szemüveg dolgot csak azért írtam bele mert konkrétan volt olyan lány aki szinte könyörgött, hogy csináltassak kontaktlencsét.

Az etiópos dolog meg haláli :'D

2013. máj. 22. 20:54
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is 54 kilo vagyok. 164 centihez...

Huh, hát durva lehet.

Nekem sose jöttek be a nagyon vékony fiúk, inkább a mackós típust szeretem, akihez hozzá lehet bújni, belefúrni magam a mellkasába és eltűnni a karjaiban. Párom is mackós alkat és imádok hozzá bújni, ő 196 cm és 100 kg.

2013. máj. 22. 20:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Durvva, én 165-167centi körül vagyok és úgy 53kg körül és mégis folyton cseszegetnek, hogy hízhatnéék még, mintha az olyna könnyű lenne. Sajnos, van, akiknek nem megy ez, kb. olyan nehéz, mint lefogyni másnak. Azzal számolj, hogy a magasság az vonzó, de a soványságod eléggé taszító a csajok szemében. Engem is utálnak a csajok, de hát ez van, legalább a felszínes csajokat elűzik a testi adottságom. :)
2013. máj. 22. 21:01
 17/24 anonim ***** válasza:

"aki szinte könyörgött, hogy csináltassak kontaktlencsét. "

Ehhez jobb ha hozzászoksz, mármint ha anélkül jól néznél ki.

Nagy szemétség, ha ilyen rabiga örök viselésére vagy kárhoztatva. Aztán jönnek a hypsterek meg a neoliberálok és azzal gúnyolódnak, hogy olyat hordanak ami nem is kellene nekik amit bármikor levehetnek mintegy éreztetve, hogy "nekem lehet neked viszont NEM te lúzer"

2013. máj. 22. 21:01
 18/24 anonim ***** válasza:

Az... :D Én 188 cm és 70 kg vagyok és így érzem magam csontváznak! :D

De ha így jó neked, akkor ne aggódj... amúgy próbáld meg leküzdeni azt a genetikai problémádat, és akkor szuper leszel! :)

2013. máj. 22. 21:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én őszinte leszek, nem szeretem, ha egy fiú vékony. Sokkal jobban szeretem a sporosabb testet.

Viszont kíváncsi lennék rád, szívesen mondok véleményt! :)

2013. máj. 22. 21:34
 20/24 anonim ***** válasza:

én 175cm körül és 48kg

Nekem is mondják, hogy hízhatnék.. de nekem se megy...

De azért ahogy én fel vagyok öltözve rajtam nem nagyon látszik :D

Melegítő + kapucnis pulcsi próbáld ki:D

Nyugi velem is szóba állnak a lányok és nem csak a márkás sz*r farmer kell ha netán azt hordanál.. én spec. utálom a farmert fel sem tudom venni.. na mind1 nem térek el a témától azért próbáld ki, amit mondtam :D (és ha találsz 1 jó hízókúrát majd küldd el :D )

2013. máj. 23. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!