Most hogy elmondtam neki hogy bejön, legyek rámenős?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon bejön, és taktikazas miatt egy apró jelet sem mutatok bejövős csajoknak azzal kapcsolatban h bejön.
Beszélgettünk, kiderült h nem tetszett neki, sőt azt hitte nagyon nem jon be, és emiatt csak ismerős akar lenni. Én mondtam oke, szivesen baratkozom. Utana leirtam neki mindent őszintén, és azt mondta h mar bánja h max ismerősök leszunk.
Viszont igy h én mar mindent elmondtam nem tudom tovább leplezni, nagyon szeretnem mindenütt fogdosni, simogatni.
2013. júl. 15. 03:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan próbálkozz, ha már úgyis mindent tud.
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy most már felesleges visszafogni magadat, de csak annyira legyél rámenős, hogy az nem legyen zavaró. Mindig figyeld a reakcióit. A túlzott nyomulás taszítja a csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!