Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érzékeltessem vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érzékeltessem vele, hogy bejön nekem, úgy, hogy ne legyek rámenős? Lány vagyok.

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Hát kérlek ez nagyon egyszerű, mosolyogj rá, szemezz vele, ha olyan helyzetbe kerülsz kezdj el vele beszélgetni, éreztesd vele, hogy érdekel amit mond, a pasik ezt imádják...
2009. szept. 6. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Hívd el valahova.
2009. szept. 6. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem minden srácban van egy olyan vágy, hogy egyszer "letámadna" egy lány. Ha nincs senkije és elég lazának találod (megfigyelheted azért ezt gondolom van rá alkalmad), akkor szerintem menj oda és csókold szájon. Nekem bejönne tutira az ilyen, de én kapcsolatban élek feleség 2 gyerek így szépen elutasítanám, ha szingli, akkor nagyon be fog jönni. Próba szerencse!
2009. szept. 6. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
én is azt tudom tanácsolni,hogy sokat beszélgess vele,egy-egy elkapott pillantás sokatmondó tud lenni:P és mindig mosolyogj,egy mosolygós lányra jobban felfigyelnek a fiúk,én is hasonló helyzetben vagyok,remélem sikerül jobban megismernetek egymást!:)
2009. szept. 7. 02:18
 5/5 anonim válasza:

az attól függ, hogy milyen kapcsolatba voltál eddig az adott fiúval. ha messziről nézegetted akkor tölts vele több időt (pl. odamész a "bandájába" szünetekben) ha pedig már ismerted, netán jól kijöttök, akkor hívd el valahova. gyorsan kérdezd meg, ne kerülgesd a forró kását, mert ha nem akarja, akkor simán azt mondja, hogy nem, ha meg igen-t mond akkor meg mindél hamarabb jön el a derű :) viszont ezt a fentebbi csak abba az esetben tedd meg ha nem vagy ódivítú és nem taro cikinek h egy lány kezdeményezzen.

ha annak tartod, és nem akarod azt hogy TE legyél az aki kezdeményez, finomal jelez neki. Ennek a variációnak az a bukatója, hogyha a szóban forgó pasi-jelöltünk olyan vak hogy lefejeli az ajtófélfát távozáskor és nem veszi észre hogy te már gázállarcban és kéményseprőjelmezben vonaglotál elé, hogy végre észrevegyen. Egy másik eset, hogy felfogta amit "küldtél" neki, de nem biztos benne, hogy jól étette-e. Ekkor veheted kezelésbe szegény párát és elhinthetsz pár utalást arra, hogy milyen jó lenne, ha mondjuk elmennétek valahova. Ezzel meggyőződik arról hogy jól értette a dolgot.

2010. júl. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!