Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudom jelezni neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom jelezni neki, hogy bejön, úgy hogy ne legyek rámenős?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit szó szerint körberajonganak a jobbnál jobb csajok, telefonon hívogatják, kommenteket írnak folyton stb. De őt ez nagyon zavarja és egyáltalán nem foglalkozik ezekkel a rámenős csajokkal. Én nem is foglalkoztam vele, álmomba se gondoltam volna hogy bejöhetek neki, de most hogy egy kicsit jobban megismertem, elkezdett udvarolni nekem (hazakísér, hívogat, sms-ek sora) de nem tudom, hogy tudnám kifejezni, hogy bejön nekem is ő, úgy, hogy ne legyek túl nyomulós?
2010. jún. 27. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a korod tól is függ...vicceldés közbe célozgatni rá vagy egyszer te küldöd az smst...valami olyan szöveggel hogy hiányzik az smsed...XD küldj egyet:D ennyi vagy pl egyik smsére úg yválaszolsz hogy hozzá írsz olyat hog yunatkozom mitszólsz eg ymozihol ???valamikor? ilyesmi...
2010. jún. 27. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Dobhatnál róla egy képet.
2010. jún. 27. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes (második) választ:)
2010. jún. 27. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor kilép MSN-röl vagy valami akkor írd a végére, hogy PUSZI tetszeni fog neki.
2010. júl. 3. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de 25-30 fölött azért ez már szokott menni magunktól is :) De pár szóban azért segítek. Alapvetően a fiúknak kell kezdeményezni, az igazi férfiak meg is teszik, ezért neked csak riposztozni kell az ő szövegeire. Ha olyasmit mond, amivel kifejezi a bizonytalanságát, vagy érzed, hogy megerősítést vár tőled, akkor add meg neki, és ne túlságosan körmönfontan, hogy biztosan jól tudja értelmezni. Pl. azt mondja, hogy szólj, ha zavar a nagy dumája, vagy nem akar a terhedre lenni, akkor egyértelműen mond meg, hogy nem zavar. Ha bókol, köszönd meg, egyszerűen mond, hogy köszönöm, vagy azt, hogy folytassa. Ha nem bókol, az baj, de lehet, hogy félénk. Mondhatsz te is olyat, amitől nem leszel rámenős, de neki hatalmas önbizalmat adsz. Pl. ha van olyan jó tulajdonsága, ami tetszik, pl. sportos, magas, jó humorú, akkor tereld arra a beszélgetést, hogy ki milyen párt képzel el magának, vagy milyen párok jönnek be nektek, és mondd el azt, amit róla gondolsz úgy, mintha az lenne az ideálod. De csak akkor, ha tényleg olyan, mert különben le fog lombozódni. És nyugodtan állj közel hozzá, érjenek össze a vállaitok, a karotok, ha ő közelít ne húzódj el azonnal, érezze, hogy direkt hagytad egy kicsit odasimulni. Na, szóval vannak női trükkök, de rá fogsz jönni. Az a baj, hogy ezeket a 25-30 feletti férfiak is mind ismerik már, ezért velük még nagyobb kihívás flörtölni :)
2010. júl. 3. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!