Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Hogy kell nekünk...

Csajok! Hogy kell nekünk fiúknak csajozni? Mondjátok meg ti!

Figyelt kérdés

Elnézést a mellébeszélésért, nem konkrét válaszokat várnék a kérdésemre, mindennel tisztába vagyok. A gondom az, hogy egy lánnyal sem jött össze a nyáron semmi, amit szerettem volna. Nem értem az okát, mindegyik a hülét járatta velem, míg nem egy másik-egyébként jellemzően agresszív és gyerekes- csávoval összenem jöttek. Itt állok most egyedül és utálom a lányokat!

Csajok!!! Mi a fene van veletek?!

2013. júl. 13. 01:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem tudhatom, hogy milyen az a csaj, de lehet hogy pl attól a pasitól elbizonytalanodott vagy nem akarja hogy te is olyan légy.

Amúgy nálunk, lányoknál van hogy csak ki kell önteni magunkból valakinek valamit. De csak találgatni tudok.

2013. júl. 13. 02:14
 22/26 anonim ***** válasza:

Ne mutasd ki nekik, h mennyire jók nálad öcskös! Csak lágyan!

Legyen büszkeséged, de ne vidd túltásba!

S, akárhogy is férfiból vagy ne add magad olyan könnyen!

Mint a sok loholós, papucs!

2013. júl. 13. 02:16
 23/26 A kérdező kommentje:
Na fasza!... :D Inkább nem is mondok semmit... :D
2013. júl. 13. 02:20
 24/26 A kérdező kommentje:
#22: Köszi a tanácsot! Ezt már ugyan hallottam, de örülök, hogy eszembe jutattad! :)
2013. júl. 13. 02:24
 25/26 anonim ***** válasza:

A 22-es igen jókat írt. Én lány létemre szintén ezeket tudnám csak mondani. Ahogy sok fiú szereti ha picit küzdenie kell egy lányért(mert tudomásom szerint szeretik), ugyanúgy szerintem sok lány is szereti ha nem 'kap' meg rögtön egy fiút.

Akkor írtad még Kérdező, hogy végül 'agresszív és gyerekes' csávókkal jöttek össze. Na bumm! A női hülyeség..Ha van 2 srác..az egyik kedves, figyelmes, udvarias, a másik meg amolyan helyi vagány csávó, 'agresszív és gyerekes'....akkor őszintén szólva lehet én is a 2.at választanám. Persze lehetnék álszent és mondhatnám most, hogy az elsőt, de tudom, hogy vonzanak azok a srácok akik nem figyelmesek, nem igazán törődnek velem...pedig ha az eszemmel kéne választanom(amire szerintem előbb-utóbb minden lány megérik esetleg a csalódások után amikor átvágja őket az 'agresszív és gyerekes' pasijuk) akkor az elsőt választanám. Ez viszont nem jelenti azt, hogy neked változtatnod kéne magadon..mert előbb-utóbb találni fogsz egy lányt aki így értékel, ahogy vagy:)

2013. júl. 13. 07:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Még van másfél hónap a nyárból.
2013. júl. 13. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!