Csajok! Hogy kell nekünk fiúknak csajozni? Mondjátok meg ti!
Figyelt kérdés
Elnézést a mellébeszélésért, nem konkrét válaszokat várnék a kérdésemre, mindennel tisztába vagyok. A gondom az, hogy egy lánnyal sem jött össze a nyáron semmi, amit szerettem volna. Nem értem az okát, mindegyik a hülét járatta velem, míg nem egy másik-egyébként jellemzően agresszív és gyerekes- csávoval összenem jöttek. Itt állok most egyedül és utálom a lányokat!
Csajok!!! Mi a fene van veletek?!
2013. júl. 13. 01:31
3/26 A kérdező kommentje:
Abból gazdálkodunk, amink van! Ezt vegyétek figyelembe! :)
2013. júl. 13. 01:39
4/26 anonim válasza:
Ugyan, rossz csajok... Akkor kik a jók?!
5/26 anonim válasza:
Azért vagy egyedül, mert ilyen hülye felfogásod van, hogy ha visszautasítanak, akkor már utálod őket.
6/26 anonim válasza:
Biztos olyan csajok válaszára vársz, akiknek olyan teljes az élete, hogy ilyenkor gyk-znak :)
7/26 anonim válasza:
Hát az én környezetem meg tele van bunkó, paraszt srácokkal, mégsem jövök össze velük... Azért van egy határ ami alá nem adok.
8/26 almostyourself válasza:
füves piásnak kell lenned
9/26 A kérdező kommentje:
És még tagadjátok is! :D :)
2013. júl. 13. 01:44
10/26 anonim válasza:
#3: azok pl akik egy rendes pasit nem hagynak el egy bunkó parasztért.. -.-"
Bár kérdés hogy a kérdező hova tartozik o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!