Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Hogy kell nekünk...

Csajok! Hogy kell nekünk fiúknak csajozni? Mondjátok meg ti!

Figyelt kérdés

Elnézést a mellébeszélésért, nem konkrét válaszokat várnék a kérdésemre, mindennel tisztába vagyok. A gondom az, hogy egy lánnyal sem jött össze a nyáron semmi, amit szerettem volna. Nem értem az okát, mindegyik a hülét járatta velem, míg nem egy másik-egyébként jellemzően agresszív és gyerekes- csávoval összenem jöttek. Itt állok most egyedül és utálom a lányokat!

Csajok!!! Mi a fene van veletek?!

2013. júl. 13. 01:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kedves vattacukor, és ezt mi honnan szopjuk ki az ismerkedés kezdetén?
2013. júl. 13. 01:50
 12/26 anonim ***** válasza:
Egy csaj kisugárzásából, baráti köréből pl.
2013. júl. 13. 01:51
 13/26 anonim ***** válasza:
Jól álcáznak. A baráti körét pedig általában még hónapok alatt sem ismerem meg.
2013. júl. 13. 01:53
 14/26 anonim válasza:
most miért mindenki más a hibás,amiért ilyen csajokat fogtál ki? a jó nők csepp a tengerben,már igazán megtanulhattad volna
2013. júl. 13. 01:53
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
#13 de gondolom bejelölöd facen a csajt és ott megnézheted. Nem?
2013. júl. 13. 01:56
 16/26 A kérdező kommentje:

Az én modorom általában nyers, ami sokszor ki is ütközik rajtam, ez lehetséges bunkó módon is. A lányokkal szemben azonban mimdig tisztelettudó és figyelmes igyekszem lenni!

Ma pont kibuktam, mert egy csaj fél órán keresztűl nyelette velem a sz@rt... Előző nap még boldog és biztató volt a viszonyunk, erre ma vmi más pasiról halandzsázott nekem, hogy ő hogy felkavarta az érzéseit. Nagyon vissza kellett fogjam magam, ne akadjak ki.

2013. júl. 13. 01:59
 17/26 anonim ***** válasza:

És utána mi lett a csajjal?

Nem lehet, hogy valamit jelezni, mondani akart? Csak a sorok között kell olvasni?

2013. júl. 13. 02:06
 18/26 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már a fenébe azta Facebook-ot, kérem! Ott mindenki olyannak mutatkozik amilyennek akar... Azt ír amit akar, és még a képek is hazudnak!
2013. júl. 13. 02:06
 19/26 A kérdező kommentje:
FOGGALMAM SINCS MIT AKART JELEZNI NEKEM EZZEL! -_-
2013. júl. 13. 02:09
 20/26 A kérdező kommentje:
Azért sem értem, mert ezek után unagy úgy viselkedett, mint akár elöző napon is! Mintha nem is történt volna semmi kellemetlen.
2013. júl. 13. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!