Csajok! Hogy kell nekünk fiúknak csajozni? Mondjátok meg ti!
Elnézést a mellébeszélésért, nem konkrét válaszokat várnék a kérdésemre, mindennel tisztába vagyok. A gondom az, hogy egy lánnyal sem jött össze a nyáron semmi, amit szerettem volna. Nem értem az okát, mindegyik a hülét járatta velem, míg nem egy másik-egyébként jellemzően agresszív és gyerekes- csávoval összenem jöttek. Itt állok most egyedül és utálom a lányokat!
Csajok!!! Mi a fene van veletek?!
Az én modorom általában nyers, ami sokszor ki is ütközik rajtam, ez lehetséges bunkó módon is. A lányokkal szemben azonban mimdig tisztelettudó és figyelmes igyekszem lenni!
Ma pont kibuktam, mert egy csaj fél órán keresztűl nyelette velem a sz@rt... Előző nap még boldog és biztató volt a viszonyunk, erre ma vmi más pasiról halandzsázott nekem, hogy ő hogy felkavarta az érzéseit. Nagyon vissza kellett fogjam magam, ne akadjak ki.
És utána mi lett a csajjal?
Nem lehet, hogy valamit jelezni, mondani akart? Csak a sorok között kell olvasni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!