22 éves lánynak, akinek még nem volt komoly kapcsolata, nehéz lesz "párt" találni?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és a kérdésből is lerí, hogy még szűz vagyok. Nem vagyok frigid, ronda se. Próbálkoztak is, igaz. De általában olyanok, akik kijelentik, hogy egy éjszaka és ennyi.
Mit gondoltok? Nem azt kérdezem gáz-e, mert én se tudom a választ. Csak kellemetlennek mondanám.
2013. júl. 12. 19:21
11/12 anonim válasza:
lányként nem akkora tragédia, de lehet valami gond van veled, bár valószínűleg csak peched volt... Gondolom nagyon hiányzik már a szerelem/szex akkor :SS Amúgy nekem is, kb hasonló helyzetbe vagyok
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!