Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak engem akaszt kii ez?

Csak engem akaszt kii ez?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom ez akkora igazságtalanság. Egy lány mindegy hogy néz ki, úgyis kap hódolókat, egy fiú meg hát hogy is mondjam, ha már átlagos szinten van külsőre, akkor is sokan azt mondják rá, hogy fúj, ez ronda meg leszrják, míg egy kövér, egyáltalán nem vonzó lány például egótól növelve úgy érzi övé a világ. Nem egy ilyen Dzsabba asszonyságot ismerek, aki egyáltalán nem rendes jellemre sem, szóval nem kell sajnálni és még külsőre is egy szörny, mégis megkaphat bárkit. Egy fiú meg hiába kedves, jófej, ha külsőre csak átlagos már porig alázzák meg elutasítják élből a lányok, még ismerkedni sem akarnak vele. :(

2013. júl. 9. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Megkaphat bárkit, magyarul bári megdugja, aztán kocc azok se boldogok hidd el.
2013. júl. 9. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem csak szerinted van így, gondolom. De most neked ettől jobb?
2013. júl. 9. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én se vagyok egy Rómeó, de ha egy csaj, akármilyen, "porig merne alázni" a külsőm miatt, azthiszem ő rosszabul járna :)
2013. júl. 9. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Elegem van már ebből a nyavalygásból....kvára nehéz rendes partnert találni!

Egy nem csúnya nő

2013. júl. 9. 22:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Egy nem csúnya nő, talán, ha nem néznéd annyir a külsőt, akkora találnál rendes párt, egy nem éppen helyes, szuper adonisz fiúban, férfiban. Azért, a szex nélkül és szerelm nélkül élnétek le a fiatalságotokat, ti lányok, nők, tuti sírnátok hasonlóképp, ahogy én most! Úgyhogy csend legyen! Én unom már, hogy a női nem sgge mindenhol ki van nyalva!
2013. júl. 9. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Felteszel egy kérdést, a válaszolót meg csendre inted és általánosítasz? Na, ezért nincsen neked barátnőd és nem is lesz. A külsőnek ehhez nem sok köze van.
2013. júl. 9. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!