Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem akaszt ki a nők p*csogása?
20 éves vagyok és nő. Valamilyen oknál fogva egyszerűén kiborít egyes nők kétségbeesett önámítása, önbecsapása visszaigazolást kérve a külvilágtól,az értelmetlen dolgok túlragozása, túlkombinálása,a senkit nem érdeklő tények megállapítása, az olyan mindenhova beszúrt kommentek,mint "jaj,én is megvettem ezt a ruhát" és hasonló kaliberű dolgok.
Csak engem borít ki a saját nemem?
Nem csak téged.
Engem is. Főleg, amikor még játsszák is, hogy ők a királynők és nyalni kell nekik, mert olyan szépek.
21/F
Engem is kiborít, nincs is sok barátnőm, a srácokkal sokkal jobban kijövök.
23/N
#1!
Hol látsz te szép nőket? Ahogy öltöznek, azon nevetek. A tűsarkúval úgy néznek ki kisminkelve, mint valami zsonglőrködő bohócok. Fejük meg olyan, mint a II. világháború.
Válasz a kérdésre: beképzeltek, ostobák. Mondok nekik valamit, aztán jön 3-10 perc csend, ami részemről nem kínos, de amilyen hülye, neki sem. Nem is érdemes a nőkkel foglalkozni. Főleg nem a magyar nőkkel.
Az én baráti társaságom is leginkább fiúkból áll. Ha már két nő van egy helyen akarva-akaratlanul is előjön a rivalizálás, versenyzés, hogy ki a jobb, a fölösleges viták, hisztik- mint jóba vagy a barátjával(aminek eddig örült), aztán vesz egy 180 fokos fordulatot, hogy el akarom tőle szeretni a barátját.
Volt már rá példa, hogy kinyilvánítottam nemtetszésem az ilyen viselkedésről és sértődötten a képembe vágta, hogy- jól figyeljetek- NŐGYŰLÖLŐ vagyok!!
Nem értik meg, hogy én nem gyűlölöm őket, sem senki mást, szimplán csak egyes nők közléskényszere- és a fent említett dolgok- olyan szinten irritálnak, hogy a falra mászom tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!