Ez csak engem akaszt ki? Ügyelet.
Figyelt kérdés
Ma elmentem ügyeletre, mert fájt amikor pisiltam, és rendesen vér jött. Behivtak, leültem. Kérdezi mi a panasz, elmondom, azt mondja felfáztam, de azért mennyek el pisilni. Elmegyek, hozzom vissza, az asszisztens rá nézz, ezen noncs mit nézni. Egy mozdulattal kiöntötte. Felirtak antibiotikumot, amiről a doktornő nem igazán tudta eldömteni, hogy jo lesz-e, meg kaptam fájdalom csillapított. És jöttem haza.2012. febr. 18. 20:38
1/28 anonim válasza:
Nem értem mi bajod, volt egy típusos tüneted és megkaptad az ellátást ÜGYELETBEN, holott megérted volna a hétfőt is, na mindegy.
2/28 bánomisén válasza:
Nem csak téged akaszt ki. A helyedben hétfőn elmennék a saját háziorvosomhoz, elmondanám neki is a panaszaimat és ezt a kalandot az ügyeleten.
3/28 anonim válasza:
Undorító emberek ezek, én egyszer úgy jártam hogy a nyelvemen kijött valami fehér növendék, de nem afta volt, és megijedtem eléggé ettől, és mondtam mi a panaszom egy rendelő intézetbe hogy hol van ügyelet, ahová ezzel a panasszal mehetnék, és teljes lekezeléssel beszélt velem, és így jóformán kiküldött, és segítséget nem igen kaptam tőle... Akkor, amikor utoljára elmentem fogászatra általános ellenőrzésre akkor meg kb így a végén mondta a Dr. nő hogy csak akkor jöjjek ha valami bajom van..... feleslegesen ne menjek.. szóval hihetetlen, meg van a véleményem az orvosokról tisztelet a kivételnek
4/28 A kérdező kommentje:
Óh, tényleg? Tudod kismillio dolognak lehet ez a tünete. Szerintem nekik ez dolguk. És mint irtam, el se tudta dönteni, hogy milyen gyogyszert, és abbol mennyit irjon fel. De legyen igazad....
2012. febr. 18. 20:43
5/28 A kérdező kommentje:
Hát igen, és azért ez elég ilyesztő volt. Igen az lesz, hétfőn elmegyek a sajátomhoz.
2012. febr. 18. 20:45
6/28 anonim válasza:
Magyarországon már rég nincs lehetőség egy normális szintű egészségügyi ellátásra, és most szembesültök vele, hogy a politikusaitok hazudtak nektek, sajnálom.
Viszont ezt nem az ott dolgozókon kell számon kérni elsősorban, mert a maradék is követi a többiek példáját, és nemsokára mehettek kamillát szedni a rétre.
7/28 anonim válasza:
Az "ilyesztő" volt ijesztő inkább...
8/28 A kérdező kommentje:
Jó persze. De azért annyit tudnia kellett volna mit irjon fel, és mennyit, nem? Csak vigyorgott, hogy na jó, hát biztos jó lesz. O.o
2012. febr. 18. 20:50
9/28 A kérdező kommentje:
Ha csak kötekedni tudsz, menny máshova. Ez nem az a műsor. Kösz. :)
2012. febr. 18. 20:52
10/28 anonim válasza:
Nyugalom nem azon gondolkodott hogy szteroidot írjon fel vagy kemoterápiát az antibiotikum helyett, hanem nyilván a dózison, esetleg egy generikus gyógyszeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!