Ez csak engem akaszt ki? Ügyelet.
Zürich, Svájc.
És kezdjük ott, ide be sem engednek.
De komolyan nem értem, mi bajod, megkaptad az adekvát ellátást, nem? Az, hogy a doktornő gondolkodott, melyik gyógyszert írja fel, előfordul velem is, végigjátszom a fejemben a mellékhatásokat, a beteg általános állapotát, satöbbi. Mondjuk elismerem, nem volt egy szakmailag profi dolog, hogy ezeket a dolgokat megosztotta veled, mert így kérdéseket hagyott benned, amiken most itt rágódhatsz, sőt, még a háziorvoshoz is elmész végül fölöslegesen, mert tudom, hogy nem rám fogsz hallgatni.
A felfázásos pisi überprofi diagnosztikája úgy néz ki, hogy lecentrized és kirakod mikroszkóp alá, és valami ilyet látsz: [link]
Nos ezt a lépést kihagyva a kollegina egyből tudta.
Én nem védem az orvosokat, mert aláírim, hogy 80%-uk kritikán aluli, de jelen esetben én sem értem, hogy mi a probléma.
Egyébként az is meg van szabva nekik, hogy milyen gyógyszerből mennyit írhat fel, ha átlépi a határt, akkor a doki fizet a kereten felül felírt gyógyszerért... esetleg azt is végigjátszhatta a fejében, hogy melyik fér bele a keretbe.
Én sem védem a betegeket, aláírom, hogy a kvrva anyád az, aki 80%-on aluli, de jelen esetben én bizony értem, mi a probléma.
A nagybetűs Magyar Beteg rohadtul el van tájolva a tekintetben, hogy az adekvát gyógyulása mibe kerül.
Nem csak neki, hanem az ún. "közösbe".
Kb. 10-20 évig úgy fizetünk tb-t hogy egy fosom petákot nem látunk belőle, ám ha rákosak leszünk ötvenöt évesen - márpedig minden harmadik kiscsávó az lesz -, akkor miről beszélünk?
Milliókról, tízmilliókról, kéremszépen!
A papa infarktusa sem a jóindulaton múlik, hanem szájbafosott milliókon, amit nekünk kell kitermelni.
Kapiche?
Mi kisebb attól, hogy Magyarországon vagyunk?
Az orvosok fizetése, az. Meg az IQ-d, idióta.
Egy liter benzin, egy gigajoule áram nem lesz attól kerekebben csinált, mint egy olyan helyen, ahol az orvos fizetése 5-10x annyi, mint itt.
Bolondok vagytok, ha azt hiszitek, hogy angyalok ők, és majd varázsolnak.
Én sz@rok a véleményetekre, mert külföldön vagyok.
És inkább a beteg érdekében beszélek, higgyétek el...
22:21-esnek irnám!
Csak vér volt a vizeletembe! Kiváncsi vagy milyen??? Sötét vörös barnás!!! Olvasd végig mielött kommentálsz.... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!