Ez csak engem akaszt ki? Ügyelet.
Sajnálom, engem már nem érdekel a nagybetűs Magyar Betegek lelkivilága, tizenegy évig szoptam a szellemi sötétségben élők között nap mint nap. Egy teljes évtizedig visszafogtam magam, és én voltam a megtestesült jószándék minden beteggel, de egy szép napon elegem lett az egész hülyeségből és abból, hogy nem lehet a munkámat végezni ilyen körülmények között, mert a tisztelt Magyar Beteg nem érti meg, hogy nem a doktor hauzban van, de még 1980-ban sem vagyunk, és folyamatosan jönnek a baromságaikkal, a dühüket meg agressziójukat az orvoson vezetik le.
Nekem ez nem kell, és meg lehet nézni, hogy élek itt, fiatalodtam tíz évet, nyugodt vagyok, és nem kell sem idióta betegekkel foglalkoznom, sem azzal a mértékű orvosgyűlölettel, ami már beteges Magyarországon.
Ha szerinted a hülyeségekre adott válaszom a szakmai kompetenciáimat jellemzi, akkor sajnálom de nincs értelme folytatni. Az eredményeim magukért beszélnek.
14:00
Ahhoz képest, hogy milyen nyugodt vagy, kedves 55 %-os, állítólagos orvos, elég ingerülten nyilatkozol meg. Mi lenne, ha nem lennél nyugodt? :-)
A másik: én inkább itt beteg iránti gyűlöletet látok mégpedig a részedről, amit gyakorlatilag be is vallottál. Hogy is van ez?
Az eredményeid számunkra azok a kommentek, amiket ideírtál, semmi mást nem mutattál fel. Ezek a kommentek pedig önmagukért beszélnek. Nekem vagy másnak már nem is kell ezekhez semmit hozzátenni :-)
Nekem szerencsém van, mert a családomban találok példákat az ellenkezőjére is, de olvassák ezt az oldalt - és a kommentjeidet - olyanok is, akik nincsenek ilyen kivételes helyzetben. Az orvosokat számukra te képviseled. Lejáratod a szakmádat. Ha erre vagy büszke, akkor gratulálok.
Persze, hogy nincs értelme folytatni, mert jött valaki aki helyre rakott. :)
Utolsó válszolonál a pont.
Jah, és nem utálom az orvosokat, de ez nekem kicsit durva volt. Ennyi.
A sötét barnás-vörös pisi nem csak vér lehet, pl. a veseüledék is ilyen színűnek látszik. Tény, hogy a kollegina hibázott, hogy előtted tétovázott a gyógyszerrendeléssel, de a most januártól márciusig terjedő időszakban kb. az összes gyógyszerrendelési szabályt megváltoztatták a generikus versenyeztetéssel. Én sem tudnék minden egyes eltűnő-feltűnő referenciakészítményt márkanév alapján fejben tartani, mert szó szerint naponta változik, pedig én minden nap ezzel dolgozok, az ügyeletes orvos meg lehet, hogy civilben mondjuk ortopéd szakorvos, aki már X órája nem aludt.
Gondolom végül úgyis norlfloxacin, foszfomicin, vagy ciprofloxacin hatóanyagú gyógyszert kaptál, ebben az esetben teljesen felesleges visszamenned a háziorvosodhoz, kivéve, ha 3-4 nap elteltével sem vagy semennyivel sem jobban. És igen, teljesen egyetértek az 55%-os válaszoló mondanivalójával, még ha a stílusával nem is. Pár éve, amikor elkezdtem gyógyszerésznek tanulni, még levették a kalapjukat a férfiak, amikor beléptek a patikába, manapság már annak kell örülni, ha nem köpnek le minket - ha ezért tanultál volna huszoniksz évet, úgy, hogy csak külföldön becsülnek meg anyagilag és erkölcsileg, akkor lehet te is megkeserednél "picit" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!