Szerintetek? Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. már 1 hónapja beszélgetek egy sráccal és be is jövök neki mert nem egyszer mondta, meg h hiányzok neki meg iylenek. de mégse akar találkozni. Amúgy nagyon önbizalomhiányos, mert rondának érzi magát de nem az! és nemtudom mit csináljak. 40 kilométerre lakik tőlem. és már kezdek belefáradni ebbe az egészbe. én nagyon szeretnék vele lenni vagy csak találkozni.. most haggyam a vagy küzdje még tovább? ez az 1 hónap már nagyon sok volt ://2013. júl. 9. 17:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki ezt és akkor ha nem megy bele hagyd
2/7 anonim válasza:
Találkozzatok ennyi. Menj el hozzá. :D
4/7 anonim válasza:
Vagy próbáld meglepni. Tök "véletlenül" összefuttok... :D
5/7 A kérdező kommentje:
nemtudom "meglepni", mivel nemtudom h hol lakik a városon belül. És nemakarom ráeröltetni magam..
Nemakarom h azt érezze nekem nem jó , mert én jobbat érdemlek meg ilyen hülyeségek.. már volt erre példa..fogja fel h nekem Ő kell :$
2013. júl. 9. 17:21
6/7 anonim válasza:
Még nem is láttad élőbe, nem beszéltél vele akkor honnan tudod, hogy ő kell?
7/7 anonim válasza:
Láttál már róla képet? Nem lehet, h fél attól h nem fog neked tetszeni kinézetre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!